Tokensoft партнерує з Фондом Stacks та Bitcoin Frontier Fund для розвитку на Bitcoin

Tokensoft партнерує з Фондом Stacks та Bitcoin Frontier Fund для розвитку на Bitcoin

Tokensoft партнерує з Фондом Stacks та Bitcoin Frontier Fund для прискорення розвитку будівництва на основі Bitcoin

Tokensoft уклала партнерство з Фондом Stacks та Bitcoin Frontier Fund з метою допомогти розробникам на основі Bitcoin запускати свої проекти швидше та ефективніше. Співпраця спрямована на включення освітніх та сервісних можливостей Tokensoft у програми підтримки стартапів, такі як N21 та акселератор Bitcoin Frontier Fund.

Партнерство надасть розробникам на основі Bitcoin доступ до ресурсів Tokensoft, зменшуючи ризики та прискорюючи можливості залучення коштів та проведення подій з генерації токенів. Це відбувається на тлі впровадження оновлення Nakamoto в Stacks, що приносить швидкі блоки та 100% фінальність Bitcoin на шарі.

“Після десяти років ми з нетерпінням чекали на певність у регулюванні токенів,” - заявив Мейсон Борда, генеральний директор Tokensoft. “Фонд Tokensoft допомагає спростити процес створення юридичної особи, підключаючи емітентів до мережі довірених професіоналів і надаючи структуру, необхідну для успішного та швидкого запуску токенів.”

У межах співпраці, експерти Tokensoft будуть представлені у майбутніх когортах Bitcoin Frontier Fund, ставши основним рекомендованим провайдером для налаштування корпоративної структури. Крім того, Фонд Stacks та Tokensoft проведуть безкоштовні майстер-класи для засновників з метою ознайомлення з основними концепціями процесу.

Оголошення є частиною кампанії `21 Днів Накамото` Фонду Stacks, що святкує найважливіше оновлення шару до цього часу. Це партнерство спрямоване на надання розробникам на основі Bitcoin світового класу підтримки щодо відповідності та стратегій токенів, оскільки попит на будівництво на основі Bitcoin прискорюється.

Tokensoft успішно запустив понад 150 проектів, створивши мережу довірених експертів для забезпечення відповідності при створенні проекту. Компанія управляє всім процесом, дозволяючи засновникам сконцентруватися на інших критичних аспектах їх бізнесу.

Большие выводы биткоинов: анализ событий на биржах
Большие выводы биткоинов: анализ событий на биржах
📉 Whale Alert сообщил о выводе $500 млн BTC с бирж, вызвавший шок. Крупные суммы перевелись с Huobi на Poloniex и Kraken. Бычий сигнал? Цена BTC пока не реагирует. 🚀💰 #криптовалюта #обзор
Просмотреть
Биткоин: прорыв в параболическую фазу.
Биткоин: прорыв в параболическую фазу.
Биткоин готовится к параболическому росту. Аналитик Rekt Capital предсказывает новый пик бычьего рынка к середине 2025 года. Цена BTC $59,958, возможно, на пути к новому историческому максимуму. 🚀📈🔮
Просмотреть
Глобальная ликвидность и биткоин: $100,000 вперед! Классификация роста.
Глобальная ликвидность и биткоин: $100,000 вперед! Классификация роста.
Глобальная ликвидность и снижение ставки Федерального резерва могут подтолкнуть биткоин к $100,000. Но риски остаются, и успех не гарантирован. Биткоин среагировал на снижение ставки, но волатильность может возрасти. Все условия для роста цены в целом благоприятны. 📈
Просмотреть
Путь Биткоина к $1M: отчет о перспективах роста
Путь Биткоина к $1M: отчет о перспективах роста
BTC поднимается до $62K после снижения ставки, отчет предсказывает путь к $1M. Power Law и 200W MA сигнализируют о потенциальном росте. Прогнозы до $1M к 2037 году поддерживаются инсайтами Лин Алден. 🚀📈 #BTC #криптовалюта
Просмотреть