Bitcoin може вибухнути вгору на фоні перемоги Трампа - аналіз ціни

Bitcoin може вибухнути вгору на фоні перемоги Трампа - аналіз ціни

Bitcoin чекає `спускового крючка для вибуху вгору`, за словами аналітика.

Хоча Bitcoin (BTC) показував слабкі результати у минулих тижнях та місяцях, ця ситуація може змінитися на краще у найближчому майбутньому, і перша криптовалюта може вибухнути вгору, якщо вона знайде необхідний каталізатор, що забезпечить цей толчок.

Зокрема, Bitcoin, схоже, знаходиться на ранніх етапах бикового ринку, але його цінова динаміка все ще в основному рухається боково, що змінилося б з достатньо сильним `спусковим крючком для вибуху вгору`, за спостереженнями відомого експерта з криптовалютного ринку ПланБ в пості Х від 16 вересня.

Перемога Трампа як спусковий крючок

Крім того, відповідаючи на коментар, що розвиток подій навколо колишнього президента Сполучених Штатів та потенційного кандидата в президенти Дональда Трампа, таких як його перемога, може бути одним із цих спускових крючків, криптоексперт сказав, що це може бути правдою:

`Трамп дійсно може бути тим спусковим крючком, оскільки обраний, він позбудеться Генслера, Уоррен і поточного антибіткойн-демократичного уряду Байдена/Гарріса`.

Аналіз ціни Bitcoin

Наразі Bitcoin продається за ціною $ 58 550, записуючи зниження на 2,87% за останні 24 години, рухаючись вперед на 5,76% за попередні сім днів, а також втрачаючи 1,18% за останній місяць, за найновішими даними графіка на 16 вересня.

Все ураховуючи, спусковий крючок Bitcoin може прийти у формі перемоги Дональда Трампа на президентських виборах у листопаді або іншого рівнозначного позитивного події - наприклад, зниження відсоткових ставок Федеральної резервної системи. Проте важливо робити власне дослідження, коли ви інвестуєте, оскільки тенденції в цьому секторі легко можуть змінюватися.

Посилання на оригінал статті: тут

Попередження: Зміст на цьому сайті не повинен розглядатися як інвестиційні поради. Інвестування є спекулятивним. Інвестуючи, ваш капітал знаходиться під загрозою.

Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
🔝🌍 США лидируют с $12.16 млрд биткойнов, Великобритания, Бутан и Сальвадор следующие. США активны, Великобритания пассивна, Бутан и Сальвадор часто проводят транзакции. Каждое правительство имеет уникальный подход к управлению своими крипто-активами.
Просмотреть
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Аналитик Джейми Кутс считает, что криптовалютный рынок близок к завершению медвежьего тренда. Уровень Bitcoin в $63 000 может быть сигналом возможного бычьего ралли. Подъем индекса сезона альткоинов и активность смарт-контрактов также указывают на оптимизм. 📈🐂
Просмотреть
Прогноз роста биткоина до $108-155 тыс.
Прогноз роста биткоина до $108-155 тыс.
Биткоин готовится к прорыву к новым рекордным ценам на основе исторических данных, с возможным ростом до $108 000 - $155 000. Поведение криптовалюты в предыдущих циклах указывает на возможную позитивную динамику в ближайшие месяцы. Рынок ожидает бычий ралли в 2025 году. 🚀💰
Просмотреть
Цифровые активы готовы к росту: что будет с ценой биткойна после выборов в США? - Standard Chartered
Цифровые активы готовы к росту: что будет с ценой биткойна после выборов в США? - Standard Chartered
Standard Chartered делает бычий прогноз для биткойна: $125K с Трампом и $75K с Харрис. Цифровые активы на подъеме после снижения ставок ФРС. Кривая доходности положительна для крипты. Кендрик ждет новых инвестиций через ETF. 🚀📈 #биткойн #StandardChartered
Просмотреть