Раптовий повернення Bitcoin: від древнього до мільйонерів

Раптовий повернення Bitcoin: від древнього до мільйонерів

Древній кит Bitcoin раптово повертається з мільйонами та величезним прибутком

Згідно з недавнім твітом популярного блокчейн-дослідника Whale Alert, який відстежує великі криптовалютні перекази та ділиться деталями на своєму обліковому запису, ще один давній гаманець Bitcoin був реактивований щойно сьогодні.

Цей гаманець знову став активним після 10,8 років бездіяльності. Він містить 43 BTC. У 2014 році ціна Bitcoin коливалася від 300 до 1000 доларів, тому, якщо взяти середнє значення між цими двома полюсами, то 43 Bitcoin у 2014 році еквівалентували близько 21 500 доларів (якщо взяти середню ціну в 500 доларів за той рік).

Від 21 500 до 2 545 638 доларів, які він сьогодні вартий, вміст цього гаманця показав вражаюче зростання вартості на 11 738%.

Багато коментаторів поділилися змішаними почуттями стосовно цієї реактивації гаманця Bitcoin, і багато вважають, що власник цього гаманця нарешті зміг відновити свій/її ключ для доступу до цифрового золота, збереженого в гаманці. Збережіть Bitcoin, щоб зберегти свою пенсію: Роберт Кіосакі

Автор популярної книги з фінансів «Багатий батько, бідний батько», Роберт Кіосакі, звернувся до своїх мільйонів прихильників X твітом про Bitcoin сьогодні. Він заявив, що багато людей з покоління `бумерів`, які зараз на пенсії, повертаються на ринок праці в пошуках роботи.

Кіосакі сказав, що поточна інфляція великою мірою вплинула на їх пенсійні заощадження (програма 401K), і вони не можуть вже дозволити собі залишатися на пенсії.

Фінансовий гуру, як його багато називають Кіосакі, поділився уроком зі своїми прихильниками, стверджуючи, що коли Федеральна Резервна Система друкує більше грошей, `багаті стають багатішими...бідні та середній клас стають біднішими`, оскільки це друкування грошей також викликає інфляцію та значні підвищення цін на базові ринки, такі як їжа, паливо та розваги.

Отже, щоб уникнути того, щоб стати `програшним у пізньому віці`, автор `Багатий батько, бідний батько` вважає, що необхідно зберігати не `фальшиві гроші та фальшиві активи` (фіатні валюти та акції, облігації та інше), а те, що він вважає `реальним активами` - золото, срібло та Bitcoin.

У твіті, що опубліковано на вихідних, Кіосакі прокоментував тривалу суперечку про те, яке є найкращим інвестиції - золото або Bitcoin. Фінансовий експерт, як це випливає з його попередніх багаточисленних твітів, віддає перевагу обом та не обирає лише одне чи інше.

Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
🔝🌍 США лидируют с $12.16 млрд биткойнов, Великобритания, Бутан и Сальвадор следующие. США активны, Великобритания пассивна, Бутан и Сальвадор часто проводят транзакции. Каждое правительство имеет уникальный подход к управлению своими крипто-активами.
Просмотреть
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Аналитик Джейми Кутс считает, что криптовалютный рынок близок к завершению медвежьего тренда. Уровень Bitcoin в $63 000 может быть сигналом возможного бычьего ралли. Подъем индекса сезона альткоинов и активность смарт-контрактов также указывают на оптимизм. 📈🐂
Просмотреть
Прогноз роста биткоина до $108-155 тыс.
Прогноз роста биткоина до $108-155 тыс.
Биткоин готовится к прорыву к новым рекордным ценам на основе исторических данных, с возможным ростом до $108 000 - $155 000. Поведение криптовалюты в предыдущих циклах указывает на возможную позитивную динамику в ближайшие месяцы. Рынок ожидает бычий ралли в 2025 году. 🚀💰
Просмотреть
Цифровые активы готовы к росту: что будет с ценой биткойна после выборов в США? - Standard Chartered
Цифровые активы готовы к росту: что будет с ценой биткойна после выборов в США? - Standard Chartered
Standard Chartered делает бычий прогноз для биткойна: $125K с Трампом и $75K с Харрис. Цифровые активы на подъеме после снижения ставок ФРС. Кривая доходности положительна для крипты. Кендрик ждет новых инвестиций через ETF. 🚀📈 #биткойн #StandardChartered
Просмотреть