Прогноз росту криптовалют: XRP Незабаром підскочить - BitBoy

Прогноз росту криптовалют: XRP Незабаром підскочить - BitBoy

Медіа-особистість Бен `BitBoy` Армстронг недавно викликав обговорення в криптоспільноті, вказавши на XRP серед альткоінів, що, на його думку, незабаром `підскочать`.

Сьогодні він виступив на X, висловивши свою думку, що альткоін ринок набирає обертів для значного зростання невдовзі. Цей прогноз приходить у зв`язку з неінтригуючою ціновою динамікою альткоінів на минулому тижні.

У той час як Біткоін успішно знову захопив діапазон у $60K та захистив його протягом принаймні двох днів, видатні альткоіни не завели користі від цього руху.

Наприклад, Ефір зросли лише до $2,460 після повернення Біткоіна до $60K, що є нижчим високим для цього місяця, оскільки він впав до $2,150 раніше. З іншого боку, повернення Біткоіна до $60K відзначило свіжий місячний високий показник з моменту падіння до $52K.

Подібний тренд був помітний з деякими альткоінами, такими як Tron (TRX). Зазвичай під час ралі Біткоіна альткоіни ведуть відновлення. Однак цього разу їх підйом в значній мірі відображав відсоткові прирости Біткоіна, навіть деякі набули незначного зростання.

Це також підтверджується зростанням домінування Біткоіна близько 2% за останні сім днів, що підтверджує, що цей період світлофору був в основному на Біткоїні, а не на альткоінах. XRP `Незабаром підскочить` - Біткоін to `Rip Soon` - BitBoy

Однак BitBoy вважає, що перемога наближається. У своєму останньому коментарі щодо альткоінового ринку він висловив впевненість в тому, що альткоїни `незабаром розберуться`, і визначив п`ять альткоїнів, які учасники ринку повинні слідкувати.

Список включав у себе суміш криптовалют з різних секторів. На чолі стояла Ondo Finance (ONDO), проєкт, спрямований на токенізацію реальних активів (RWAs), ринок, прогнозований на майбутнє на суму $16 трильйонів.

Наступний в ряду був The Graph (GRT), проєкт, який приводить безцентральний протокол індексації та запитування даних, схожий на здатності індексації в мережі Google.

Додатково, BitBoy розраховує на токен PYTH мережі Pyth та видатний мем-коін Floki, визначивши їх як альткоїни для відслідковування в наступних днях. Серед його списку XRP є найвидатнішим, бувши топ-десять криптовалютою. BitBoy очікує обсяг в $6 трлн для XRP

Зокрема, BitBoy вже давно підтримує XRP, прогнозуючи, що монета може досягти небаченого обсягу ринку в $6 трлн циклом. Цей аудаційний погляд поставив би XRP на ціну близько $60.

Оптимістичний настрій BitBoy пов`язаний з ключовими розвитками в екосистемі XRP, такими як недавно запущений XRP Trust від Grayscale та майбутній IPO Ripple.

На момент написання XRP торгується приблизно на рівні $0,57, знижуючись на понад 3% сьогодні, оскільки Біткоін переживає корекцію.

Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представит решение для масштабирования Solana, токен XAND, запуск 20 сентября 2024. Жидкий стейкинг SOL доступен 29 октября 2024. XAND токен запускается тоже 29 октября. Xandeum Labs получил $2,8 млн. 💡🚀 #Solana #XANDEUM
Просмотреть
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Смартфон Солана Сикер интегрирован с блокчейном, имеет улучшенные характеристики, поддерживает AI. Предзаказы открыты за $450, отправка в 2025 году. Интерес вызвал $70 млн дохода и рост цены на SOL. Время покажет успешность внедрения криптовалют. 📱💰🚀
Просмотреть
Реализация смарт-контрактов на платформе XRP Ledger: пошаговый подход
Реализация смарт-контрактов на платформе XRP Ledger: пошаговый подход
Обзор: Гендир XRPL Шварц поддерживает осторожную интеграцию смарт-контрактов, недавний пост оценивает программные возможности, способствующие использованию в реальном мире. Подчеркивает постепенное увеличение доверия. Развитие XRPL EVM sidechain предполагает дополнительное пространство для смарт-контрактов на платформе. 🚀🔗 #XRPL #смартконтракты
Просмотреть
Взрывной рост комиссий на Shibarium
Взрывной рост комиссий на Shibarium
Обзор: Рост комиссий на Shibarium на 2,024% за 24 часа удивил. BONE - топливо сети и сжигает SHIB. Увеличение транзакций на 70% и аккаунтов на 157,14% вызвало вопросы. 🚀📈🔥
Просмотреть