Насичений ринок: Movement планує швидкі та безпечні транзакції на блокчейні

Насичений ринок: Movement планує швидкі та безпечні транзакції на блокчейні

Movement: Multi-Chain Layer 2 Targets Korea

Movemant Labs - це стартап-проект, який зібрав $38 мільйонів у раунді фінансування Series A раніше цього року, а їх Layer 2 блокчейн під назвою Movement нещодавно здобув світове визнання.

Два засновники, Руші Манче та Купер Скенлон, колись були студентами Університету Вандербілта. Вони вперше зустрілися в коледжі, де впізнали заглиблене зацікавлення один в одного до технології блокчейну і швидко зналилися, мріючи разом будувати бізнес, що змусило їх покинути коледж в 2022 році та заснувати компанію.

Незважаючи на те, що головна мережа ще не запущена, Movement привертає ринковий інтерес з трьох головних причин:

  1. Вони використовують мову програмування Move, яку розробила Meta (колишній Facebook), коли той все ще був у бізнесі блокчейну. Meta відмовилася від свого блокчейн бізнесу через проблеми з регулюванням, і колишні співробітники з відповідних відділів створили Aptos та Sui.
  2. Вони відносяться до сектору `Layer 2`, який був дуже популярним у криптовалютній галузі з минулого року до початку цього року. Layer 2 широко використовується для підтримки безпеки Ethereum при зниженні вартості транзакцій. Є переваги в приверненні початкових користувачів або продажу токенів через великий інтерес інвесторів.
  3. Остання причина полягає в тому, що вони мають на меті бути `багатоцеповим` Layer 2, який може переміщувати активи через декілька блокчейнів. Ринок Ethereum Layer 2 вже досить насичений, але до цього не було помітних успішних випадків для проекту багатоцепового, що є відносно незапланованою областю на ринку.

Команда вже досягла значних успіхів у розробці технологій. Вони запустили публічний тестнет наприкінці липня, і в останніх випробуваннях зафіксували максимум 12 000 транзакцій за секунду. Наразі Layer 2 з найвищим TPS на Ethereum - Polygon приблизно 190 TPS.

Обидва засновники взяли участь в недавньому інтерв`ю для BeInCrypto і сказали, що до їх проекту виявили цікавість кілька фінансових установ.

Питання:

В якій області спеціалізуватиметься Movement як Layer 2?

Ми плануємо акцентувати увагу на поглинанні попиту на стейблкоїни. Це область з високим ринковим попитом, і якщо транзакції можна буде робити набагато швидше за допомогою Layer 2, ми вважаємо, що з`являться нові користувачі. Ми також дуже зацікавлені у секторі геймінгу. Зокрема, ми хочемо спробувати привернути користувачів до геймінгу на мобільних пристроях.

Які переваги має Movement порівняно з іншими Layer 2?

Він швидкий, має приголомшливу продуктивність і ефективний у відповіді на хакерські атаки.

Багато Ethereum Layer 2 були представлені, але вони часто не можуть зберегти вражаючі результати після початкового хайпу. Як Movement планує вирішити цю проблему?

Так це правда. Layer 2, які вийшли досі, значно не покращили користувацький досвід Ethereum. Швидкість та обсяг обробки транзакцій - це бази, але вони не були підтримані, і вони не стимулювали істотно більшу кількість використання. Ми вважаємо, що ми отримаємо інші результати, оскільки ми вирішили ці проблеми.

Ви здаєтесь дуже зацікавленими в азійському ринку. Розкажіть нам про напрямок вашого глобального бізнесу.

Ми дуже спрямовані на спільноту, з більш ніж 20 розвиваючимися спільнотами розробників по всьому світу, включаючи в Азії, таких як В`єтнам та Таїланд. Ми плануємо активізувати їх в інших країнах також.

Ми акцентуємося на етапуючих ринках, оскільки вони мають високу темпи зростання. Ми хочемо надати користувачам з різних ланцюгів можливість переходу на етапні ринки. Наша візія полягає в наявності глобальної спільноти, де експерти вчаться новим мовам, та приносять користувачів з усього світу.

Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть
Новая служба удаленного вызова процедур блокчейна Google Cloud
Новая служба удаленного вызова процедур блокчейна Google Cloud
Google Cloud представил новую службу удаленного вызова процедур блокчейна для web-разработчиков, упрощая взаимодействие с данными Ethereum. Совместима с JSON-RPC, обеспечивает быстрые ответы и бесплатный уровень до 100 запросов в секунду. 🔥🌐 #GoogleCloud #блокчейн
Просмотреть