11 нових біткойн-ETF: очікується значне зростання ціни

11 нових біткойн-ETF: очікується значне зростання ціни

У своєму останньому відео Ютубер Crypto Rover поділився своїми думками щодо впливу 11 нових біткойн-ETF, які отримали затвердження. ETF, які почнуть працювати сьогодні, викликали оптимізм, з Bloomberg передбачається, що в перший день вони привернуть 4 млрд доларів.

Відео аналізує потенційні наслідки цього значного кроку, зосереджуючись на очікуваному попиті, який може спричинити значне зростання ціни біткойна. Ютубер підкреслює зв`язок між доступом до інституційного капіталу та ентузіазмом ринку, зауважуючи наявність потенціалу для значного зростання.

За словами Rover, затвердження цих ETF відкриває шлях до більш широкого інституційного капіталу, який може підвищити ціну біткойна. Аналіз вказує на те, що навіть невеликий відсоток багатомільярдного капіталу цих фондів, що управляються, що увійде на ринок біткойну, може привести до значного зростання ціни.

Крипто-ютубер наголошує на важливості запуску ETF, посилаючись на оцінку Bloomberg, згідно з якою в перший день очікується притік 4 млрд доларів. Цей капітал очікується, що створить значний попит на біткойн і може спричинити значне піднесення ціни.

Rover також звертається до технічного аналізу, зазначаючи поточні вартісні тренди та потенційні сценарії прориву. Ютубер передбачає експоненційний стрибок ціни біткойна та наголошує на важливості прориву ключових рівнів опору для стійкого відновлення руху вгору.

Незважаючи на обурення щодо ліквідності та можливих ринкових реакцій, аналіз залишається бичачим, передбачаючи надзвичайно бичачий день для біткойна, коли ETF почнуть працювати. Rover закликає глядачів слідкувати за розвитком ринку та натякне на початок значного бичого циклу.

Відмова від відповідальності: інформація, представлена в цій статті, носить інформаційний та освітній характер і не є фінансовою порадою або порадою будь-якого роду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, що виникають в результаті використання згаданих контенту, продуктів або послуг. Перед вживанням будь-яких заходів, пов`язаних з компанією, рекомендується обережність.

Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
🔝🌍 США лидируют с $12.16 млрд биткойнов, Великобритания, Бутан и Сальвадор следующие. США активны, Великобритания пассивна, Бутан и Сальвадор часто проводят транзакции. Каждое правительство имеет уникальный подход к управлению своими крипто-активами.
Просмотреть
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Аналитик Джейми Кутс считает, что криптовалютный рынок близок к завершению медвежьего тренда. Уровень Bitcoin в $63 000 может быть сигналом возможного бычьего ралли. Подъем индекса сезона альткоинов и активность смарт-контрактов также указывают на оптимизм. 📈🐂
Просмотреть
Прогноз роста биткоина до $108-155 тыс.
Прогноз роста биткоина до $108-155 тыс.
Биткоин готовится к прорыву к новым рекордным ценам на основе исторических данных, с возможным ростом до $108 000 - $155 000. Поведение криптовалюты в предыдущих циклах указывает на возможную позитивную динамику в ближайшие месяцы. Рынок ожидает бычий ралли в 2025 году. 🚀💰
Просмотреть
Цифровые активы готовы к росту: что будет с ценой биткойна после выборов в США? - Standard Chartered
Цифровые активы готовы к росту: что будет с ценой биткойна после выборов в США? - Standard Chartered
Standard Chartered делает бычий прогноз для биткойна: $125K с Трампом и $75K с Харрис. Цифровые активы на подъеме после снижения ставок ФРС. Кривая доходности положительна для крипты. Кендрик ждет новых инвестиций через ETF. 🚀📈 #биткойн #StandardChartered
Просмотреть