Програма стейкінгу CATI KuCoin: заробляй KCS

Програма стейкінгу CATI KuCoin: заробляй KCS

Компанія KuCoin запускає програму винагород за стейкінг CATI та отримання KCS

Видатна криптовалютна біржа KuCoin відкрила нову можливість отримання винагороди для користувачів через бот Telegram Catizen, з загальною сумою в $200 000 KCS. У своєму оголошенні KuCoin зазначає, що користувачі тепер можуть стейкати токени CATI, щоб заробити власний токен KuCoin (KCS) починаючи з сьогоднішнього дня, 14 вересня.

Оголошення заявляє, що ця стейкінгова кампанія відкрита для всіх власників CATI, які хочуть збільшити свої утримання KCS, беручи участь в екосистемі Catizen. Перевірте тут більше деталей про `Як стейкати Catizen (CATI) для заробітку KCS на боті Telegram Catizen` на KuCoin Learn!

Для тих, хто не знає, Catizen - це додаток GameFi в екосистемі TON. Команда недавно представила функцію стейкінгу, яка дозволяє учасникам ринку блокувати свої токени CATI на обмін на винагороди в KCS. Механізм стейкінгу пропонує простий спосіб заробити KCS без активної торгівлі. Як Це Працює

Для участі в цій стейкінговій кампанії користувачам потрібно відкрити бот Telegram Catizen, знайти значок Airdrop, перейти до розділу стейкінгу і вибрати опцію стейкати токени CATI. Зверніть увагу, що обліковий запис може стейкати лише 1 000 CATI. Після блокування токенів вони залишаються заблокованими на весь термін кампанії, яка триває з 14 вересня по 24 вересня.

Винагороди обчислюються на основі кількості стейкнутих CATI та загального розміру пула, що дозволяє пропорційно розподіляти серед учасників. Чим більше токенів CATI стейкає користувач, тим більші його потенційні прибутки в KCS.

Крім винагород за стейкінг на боці Telegram Catizen, користувачі мають додатковий стимул виводити свої токени CATI на KuCoin.

KuCoin та Catizen обидва підкреслюють важливість безпеки під час участі в стейкінгових активностях. Рекомендується користувачам увімкнути двофакторну аутентифікацію (2FA) на своїх облікових записах та уважно стежити за своїм прогресом у стейкінгу. Правильні заходи безпеки допомагають забезпечити, що всі транзакції та винагороди є безпечними та точно відображаються.

Відомості, наведені в цій статті, призначені лише для інформаційних та навчальних цілей. Стаття не є фінансовою консультацією або консультацією будь-якого роду. Coin Edition не несе відповідальності за втрати, заподіяні в результаті використання вмісту, продуктів або послуг, згаданих. Користувачам радять виявляти обережність перед вживанням будь-яких заходів, пов`язаних з компанією.

Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Nemo Latam открывает физические офисы в Перу для покупки Bitcoin лицом к лицу, улучшая доступность и доверие к криптовалютам. Это помогает разнообразию и включению в отрасли. Перу показывает высокий интерес к криптовалютам, становясь топ-50 страной по их принятию. 🔥🪙
Просмотреть