Generation Z та криптовалюти: майбутнє фінансів

Generation Z та криптовалюти: майбутнє фінансів

Нові дослідження, опубліковані в США: Цікавиться Generation Z криптовалютами? Ось останні дані

Починаючи з моменту, коли Generation Z (народжені між 1997 і 2012 роками) починають впливати на фінансовий сектор, їх зростаючий інтерес до криптовалют може відкрити шлях для трансформаційних змін на фінансових платформах, за даними звіту аналітиків компанії Bernstein.

Generation Z, в даний час у віці від 12 до 27 років, підходить до управління грошима може надати уявлення про майбутнє фінансового сектору.

Мілленіали (народжені від 1981 до 1996 року, в даний час у віці від 28 до 43 років) та Generation Z все більше роблять значний внесок у домогосподарства. За передбаченнями, коли ці покоління отримають більше фінансової потужності, вони можуть змінити фінансову картину. Традиційно, Baby Boomers (народжені від 1946 до 1964 року, в даний час у віці від 60 до 78 років) полагались на банки та брокерські компанії для управління своїм майном, але майбутнє може виглядати дуже по-іншому. Нові фінансові платформи, які спрямовуються на молодше покоління, можуть з`явитися в наступному десятилітті.

Дані з опитувань від провідних криптовалютних бірж, таких як Coinbase, показують, що молоді покоління сприймають поточну банківську систему як дорогу, повільну та застарілу. Вони віддають перевагу активам, які не контролюються урядом або великими банками. Фактично, опитування Фінансового агентства по регулюванню галузі (FINRA) показує, що 55% Gen Z в США віддають перевагу інвестуванню в криптовалюти.

Згідно з звітом, Generation Z віддає перевагу управлінню своїми фінансами `on-chain`, а не через традиційні онлайн-платформи. Вони вважають цифрове банківство обтяжливим і непрозорим, і вони віддають перевагу децентралізованим фінансовим додаткам і стейблкоінам, цифровим валютам, які прив`язані до традиційних активів, таких як долар США. Наразі, близько 27 мільйонів гаманців активно здійснюють платежі у стейблкоїнах щомісяця.

Оскільки технологія блокчейн продовжує розвиватися, вартість переказу грошей також зменшується. З покращеним масштабуванням блокчейну користувачі можуть переказати $1,000 через кордон за менше ніж цент. Це відкриває можливості для широкого прийняття стейблкоінів, особливо з приблизно $160 мільярдами прив`язаних стейблкоїнів, що в даний момент перебувають в обігу на блокчейні.

Звіт також вказує на потенційний вплив штучного інтелекту (AI) в платежах у стейблкоінах, передбачаючи, що AI-орієнтовані посередники можуть сприяти навіть більш ефективній та доступній платіжній системі у найближчому майбутньому.

* Це не інвестиційні поради.

Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Об альткоинах: Il Capo отмечает, что альткоины показывают бычьи сигналы, но сезон еще не начался. Индекс остальных дал первые указания, еще нужно подтверждение. Возможно начало роста. 📈🔍
Просмотреть
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Инвесторы готовятся к альтсезону с SUI, FTM, IMX, AERO, SOL и другими токенами. Нойнер рекомендует следить за Японией. 📈🚀#криптовалюты #альтсезон
Просмотреть
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024: отчет
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024: отчет
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024 году. Polymarket и Azuro развивают сектор, предлагая ставки на события и спорт. Переход на блокчейн повышает прозрачность и интерес. Проблемы с ликвидностью и регулированием. Крипто-рынок ожидает дальнейшего роста. 🙂📈
Просмотреть
Виталик Бутерин и риски плутократии в управлении блокчейном
Виталик Бутерин и риски плутократии в управлении блокчейном
Виталик Бутерин исследует риски плутократии в управлении на основе токенов. Он рассматривает связь между координацией и крипто-экономикой, подчеркивая необходимость гибридных моделей управления. Будущее управления блокчейном - сбалансированное сочетание экономических и политических принципов. ⚖️🔗🔒
Просмотреть