Ліквідація $1 млрд токенів Solana: вплив на ринок

Ліквідація $1 млрд токенів Solana: вплив на ринок

FTX все ще має продати $1 мільярд токенів Solana

Під час розпутування своїх великих запасів Solana (SOL), звіти свідчать про те, що банкрутована біржа все ще має понад $1 мільярд вартості токенів для відчуження.

Ця значна кількість токенів може підтискати ринкову оцінку Solana, оскільки дані on-chain вказують на знижений інтерес. Тиск на продаж Solana може зрости в результаті переміщення токенів FTX.

Згідно з відомостями від аналітичної компанії LookOnChain, FTX і її сестринська компанія Alameda Research вже відкріпили значні частини своїх токенів Solana. Протягом останніх трьох місяців вони відкрипили 530 000 SOL, на суму приблизно $71 000, і середньомісячні показники становили 176 700 SOL, або $23,5 мільйона.

Незважаючи на ці транзакції, 7,06 мільйонів SOL, що оцінюються в $945,7 мільйона, залишаються закріпленими.

Ліквідація криптоактивів FTX триває на тлі посиленого контролю з боку федеральних органів. Каролін Еллісон, колишній генеральний директор Alameda і колишній партнер Сема Банкмен-Фріда, зіткнець з судовим рішенням 24 вересня за свою участь у краху біржі. Еллісон раніше прийняла всі звинувачення проти себе в рамках угоди про слушне порозуміння.

Поки Solana залишається пов`язаною з процедурою ліквідації FTX, блокчейн відзначає зниження активності на ланцюжку. Минулого тижня екосистема зафіксувала шестимісячний мінімум у тижневому обсязі децентралізованих бірж (DEX) на рівні $7,7 мільярда, згідно з Dune.

З технічного погляду, ціна Solana стикається з вирішальним моментом. Після втрати підтримки 200-денного експоненціального середнього (EMA) ціна перебуває навколо $127.

Аналітики попереджають, що падіння нижче $126 може призвести до подальших втрат, що потенційно може тягнути ціну до діапазону від $92 до $110.

Поки FTX продовжує продавати свої токени Solana, учасники ринку залишаються обережними, чекаючи на наступний крок у цьому розгортаючомуся розділі процесу ліквідації біржі.

Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Nemo Latam открывает физические офисы в Перу для покупки Bitcoin лицом к лицу, улучшая доступность и доверие к криптовалютам. Это помогает разнообразию и включению в отрасли. Перу показывает высокий интерес к криптовалютам, становясь топ-50 страной по их принятию. 🔥🪙
Просмотреть