Перекидання 231 BTC, 200 BTC на Coinbase, SOL рухається.

Перекидання 231 BTC, 200 BTC на Coinbase, SOL рухається.

FTX/Alameda Moves 231 BTC, Sending 200 BTC to Coinbase

Гаманець, пов`язаний з Alameda Research, перекинув велику кількість Bitcoin, як повідомила фірма з безпеки блокчейну PeckShieldAlert.

Приблизно 231,4 BTC, що оцінюється в $13,5 млн, було переміщено в останні години, з них 200 BTC було відправлено безпосередньо на Coinbase. Цей значний переказ є частиною патерну рухів, пов`язаних з гаманцями, пов`язаними з теперішньо усуненою біржею FTX, що викликає інтерес до цілей цих коштів та їх потенційних наслідків для ліквідності ринку. #PeckShieldAlert #Alameda позначений адреса перекинув 231,4 $BTC (приблизно $13,5 млн), з яких приблизно 200 $BTC було відправлено на #Coinbase протягом останніх 4 годин. pic.twitter.com/GaazdqRbCp

Розбивка входів та виходів

Остання транзакція передбачала п`ять різних входів з того ж самого адреси, пов`язаного з Alameda, 3Мм...zМм. Ці входи загалом складали 231,39398632 BTC та були отримані з окремих депозитів: 37,80 BTC, 59,82 BTC, 56,93 BTC, 39,47 BTC та 37,91 BTC.

Після того, як ці входи були скомпільовані, загальна сума BTC розділилася на два відмінні виходи. Частина, 31,39 BTC, перемістилася на адресу, що починається на bc1...rs4, тоді як основна частина транзакції, 200 BTC, була відправлена на адресу Coinbase.

Діяльність SOL після переміщення BTC

Перекидання відбулося на фоні іншого значного руху, пов`язаного з гаманчиком Alameda Research. Всього за день раніше гаманець, звітно пов`язаний з FTX, програв значну суму токенів Solana—177 693 SOL—що оцінюється майже в $24 млн, з мережі Solana Proof-of-Stake.

Незважаючи на це викуп, гаманець все ще містить 7,057 млн SOL, оцінюється приблизно в $954 млн, які він заставляє в екосистемі Solana.

Історія руху криптовалют

Важливо пам`ятати, що FTX, колись одна з найбільших криптовалютних бірж, сильно інвестувала в Solana перед своїм падінням у листопаді 2022 року. Банкрутство біржі спричинило значний впадок вартості SOL, із його ціною впавши на рівень $8 за токен, за звітом 2023 року.

З того часу FTX та Alameda поступово зменшили свої утримання в SOL, використовуючи методи, такі як продажі позабіржових (OTC), щоб уникнути подальшої волатильності на ринку.

Покрім транзакцій Bitcoin та Solana, гаманці, пов`язані з Alameda Research, перекинули близько $46 млн вартості різних криптовалют, включаючи Ethereum (ETH) та Polygon (MATIC), на такі біржі, як Binance, Kraken та Coinbase.

Менші транзакції, такі як перекидання токенів SushiSwap (SUSHI) на суму $2,1 млн, додатково ілюструють активність гаманців Alameda по різних блокчейнах.

Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Nemo Latam открывает физические офисы в Перу для покупки Bitcoin лицом к лицу, улучшая доступность и доверие к криптовалютам. Это помогает разнообразию и включению в отрасли. Перу показывает высокий интерес к криптовалютам, становясь топ-50 страной по их принятию. 🔥🪙
Просмотреть