HTX та IBEX: Розширення мережі Lightning для розвиваючихся ринків

HTX та IBEX: Розширення мережі Lightning для розвиваючихся ринків

HTX партнерує з IBEX для розширення мережі Bitcoin Lightning в розвиваючихся ринках

HTX оголосив про співпрацю з компанією IBEX, фінтех компанією, яка просуває інновації в мережі Bitcoin Lightning. Ця співпраця спрямована на прискорення, здешевлення транзакцій з Bitcoin та має на меті розвиток в розвиваючихся ринках, включаючи Азію, Латинську Америку та Африку.

Покращення платежів цифровими активами

Обидві компанії мають на меті поліпшити цифрові платежі для споживачів та продавців, інтегруючи технологію мережі Lightning Network. HTX, глобальна платформа цифрових активів, планує інтегрувати Lightning Network в екосистему IBEX. Ця мережа, другорядний протокол для Bitcoin, поліпшує швидкість транзакцій та зменшує комісії.

Інтеграція, яка зараз знаходиться на етапі тестування, обіцяє покращити загальний досвід користувачів, пропонуючи швидше підтвердження транзакцій та нижчі витрати для користувачів Bitcoin на платформі HTX.

Одним з головних переваг технології IBEX є її здатність забезпечувати миттєві глобальні розрахунки. На відміну від традиційних фінансів (TradFi) або систем децентралізованих фінансів (DeFi), мережа Lightning Network IBEX обробляє транзакції за секунди. Це робить її ідеальним рішенням для сценаріїв, які потребують негайних платежів, таких як онлайн-шопінг та міжнародні перекази.

Крім того, інтеграція технології Lightning значно зменшує витрати на транзакції. Традиційні мережі блокчейн часто супроводжуються високими витратами на транзакції, що відлякує від повсякденного використання. За допомогою Lightning ці витрати мінімізуються, що приносить користь як продавцям, так і споживачам.

Одним з аспектів партнерства HTX-IBEX є їх спільна увага до розширення на розвиваючі ринки. Провідна позиція HTX в Азії, спільно з системою розрахунків мережі Lightning IBEX, спрямовується на прийом криптовалют в регіонах, таких як Латинська Америка та Африка.

Шлях до майбутнього Bitcoin

Крім технічної співпраці, обидві компанії планують залучити спільні маркетингові зусилля. Це буде включати кампанії в соціальних мережах, події та ініціативи з підвищення видимості та прийняття на ключових ринках.

У рамках цієї ініціативи IBEX надасть підтримку HTX у вивченні нових можливостей в Латинській Америці та Африці, включаючи партнерські відносини з місцевими біржами та думкопровідними особами. З свого боку HTX допоможе IBEX у входженні на ринок Азії.

Співпраця між HTX та IBEX сигналізує про загальний тренд на збільшення інтеграції Bitcoin у основні фінансові системи. Цей унікальний підхід позиціонує як HTX, так і IBEX на передовому фронті сталого розвитку цифрових платежів, з можливістю перетворення глобальних фінансових систем.

Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Nemo Latam открывает физические офисы в Перу для покупки Bitcoin лицом к лицу, улучшая доступность и доверие к криптовалютам. Это помогает разнообразию и включению в отрасли. Перу показывает высокий интерес к криптовалютам, становясь топ-50 страной по их принятию. 🔥🪙
Просмотреть