Прогнози на Bitcoin незалежно від виборів у США

Прогнози на Bitcoin незалежно від виборів у США

Bitcoin досягне шести цифр, незалежно від рішення виборів у США, вважає Swan Bitcoin

Незважаючи на партійний розкол у криптосфері, багато інвесторів вважають, що ціна на Bitcoin досягне шести цифр незалежно від результатів президентських виборів у США.

Bitcoin (BTC) має великий потенціал досягти шести цифр у довгостроковій перспективі, незалежно від того, хто переможе на президентських виборах у США, за словами Стівена Лубки, керівника приватних клієнтів та сімейних офісів у Swan Bitcoin.

У контексті зростаючої політичної поляризації у криптосфері багато інвесторів вважають, що Bitcoin продовжить процвітати, навіть коли оптимізм від заяв президента США Дональда Трампа про підтримку криптовалют почне згасати. У інтерв`ю з CNBC, Лубка заявив, що він все ще `певно` вірить в те, що Bitcoin перевершить позначку у $100 000 до 2025 року. `Чи думаю я, що ми досягнемо шести цифр, незалежно від переможця? Майже безперечно.`

Стівен Лубка, керівник приватних клієнтів та сімейних офісів у Swan Bitcoin

Стурбованість тим, що президентство Камали Гарріс може знизити ціну Bitcoin, ймовірно, перебільшені, за словами Джеймса Девіса, співзасновника Crypto Valley Exchange.

Він зауважив, що хоча криптостартапи можуть зіткнутися з труднощами у такому сценарії, широкому галузь біткоїну все одно буде процвітати. Девіс також підкреслив, що Bitcoin є глобальною сировиною, ціна якої більше залежить від макроекономічних сил, ніж від внутрішньополітичних подій, додавши, що криптовалюта `повинна лобіювати обидва боки, співпрацювати з обома сторонами та прогресувати незалежно від виборів`.

Після дебатів 10 вересня між Дональдом Трампом та Камалою Гарріс їхні шанси зараз рівні на платформі передбачень Polymarket, при цьому обидва кандидати мають по 49% шансу на перемогу.

Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
🔝🌍 США лидируют с $12.16 млрд биткойнов, Великобритания, Бутан и Сальвадор следующие. США активны, Великобритания пассивна, Бутан и Сальвадор часто проводят транзакции. Каждое правительство имеет уникальный подход к управлению своими крипто-активами.
Просмотреть
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Аналитик Джейми Кутс считает, что криптовалютный рынок близок к завершению медвежьего тренда. Уровень Bitcoin в $63 000 может быть сигналом возможного бычьего ралли. Подъем индекса сезона альткоинов и активность смарт-контрактов также указывают на оптимизм. 📈🐂
Просмотреть
Прогноз роста биткоина до $108-155 тыс.
Прогноз роста биткоина до $108-155 тыс.
Биткоин готовится к прорыву к новым рекордным ценам на основе исторических данных, с возможным ростом до $108 000 - $155 000. Поведение криптовалюты в предыдущих циклах указывает на возможную позитивную динамику в ближайшие месяцы. Рынок ожидает бычий ралли в 2025 году. 🚀💰
Просмотреть
Цифровые активы готовы к росту: что будет с ценой биткойна после выборов в США? - Standard Chartered
Цифровые активы готовы к росту: что будет с ценой биткойна после выборов в США? - Standard Chartered
Standard Chartered делает бычий прогноз для биткойна: $125K с Трампом и $75K с Харрис. Цифровые активы на подъеме после снижения ставок ФРС. Кривая доходности положительна для крипты. Кендрик ждет новых инвестиций через ETF. 🚀📈 #биткойн #StandardChartered
Просмотреть