Прогноз ціни Bitcoin: $87,000 - $88,000 - початок супербичого циклу

Прогноз ціни Bitcoin: $87,000 - $88,000 - початок супербичого циклу

Аналітик розкриває наступну ціль для Bitcoin між $87 000 і $88 000, це розпочнe початок супербичого циклу

Аналітик з сріблистою мовою, відомий своїми точними прогнозами, встановив нову ціль ATH для Bitcoin. Він каже, що BTC досягне високої ціни в $87,000 - $88,000 після завершення бокової руху. Це новий високий показник розпочне початок довгоочікуваного супербичого бігу.

Bitcoin (BTC) повернувся до діапазону $58,000, даруючи надію багатьом аналітикам, що очікуваний спад ціни до рівня $40,000 вже не є ймовірною опцією. Хоча багато хто очікував одного останнього спаду ціни на BTC перед досягненням нового ATH для Bitcoin та альткоїнів, деякі вважають, що дно для вересня вже визначене.

Як тільки закінчиться цей боковий рух

$87,000 - $88,000 буде наступним

Терпіння, суперцикл грує. - Доктор Профіт 🇨🇭 (@DrProfitCrypto) 11 вересня 2024 Bitcoin очікує наступну ціль ціни ATH

Як ми бачимо з посту вище, Доктор Профіт вважає, що Bitcoin (BTC) зараз перебуває в довгому боковому русі. Він вважає, що цей боковий рух розгортатиметься в межах від $53,000 до $64,000. Він каже трейдерам вірити в цей діапазон і як тільки ціна BTC виб`ється з цього діапазону на верхньому кінці, боковий рух завершиться.

Фактично, Доктор Профіт також ділиться тим, що після завершення бокового руху ціна криптовалют встановить новий ATH між діапазоном $87,000 і $88,000. Він вважає, що коли ціна BTC досягне цього рівня, то це розпочне початок довгоочікуваного суперциклу.

Супербичий цикл пропонує два нових ATH для BTC

Це хорошо говориться з спостереженням Ларка Девіса, яким BTC ще не встановив новий ATH на основі інфляційних цін, що означає, що BTC повинен перевершити $80,000 для нового ATH. Зокрема, Доктор Профіт проповідує прихід суперциклу для цього триваючого бичого циклу з кінця минулого року.

Він вважає, що цей цикл підніме ціну криптовалюти до феноменальних висот. Доктор Профіт продовжив поділитися трицільовими цілями бичого циклу суперциклу з $111,000 та $220,000 є іншими цілями верху циклу для ціни BTC. В цілому, Доктор Профіт відомий своїми численними точними прогнозами досі і багато хто сподівається, що він знову буде правий.

Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
🔝🌍 США лидируют с $12.16 млрд биткойнов, Великобритания, Бутан и Сальвадор следующие. США активны, Великобритания пассивна, Бутан и Сальвадор часто проводят транзакции. Каждое правительство имеет уникальный подход к управлению своими крипто-активами.
Просмотреть
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Аналитик Джейми Кутс считает, что криптовалютный рынок близок к завершению медвежьего тренда. Уровень Bitcoin в $63 000 может быть сигналом возможного бычьего ралли. Подъем индекса сезона альткоинов и активность смарт-контрактов также указывают на оптимизм. 📈🐂
Просмотреть
Прогноз роста биткоина до $108-155 тыс.
Прогноз роста биткоина до $108-155 тыс.
Биткоин готовится к прорыву к новым рекордным ценам на основе исторических данных, с возможным ростом до $108 000 - $155 000. Поведение криптовалюты в предыдущих циклах указывает на возможную позитивную динамику в ближайшие месяцы. Рынок ожидает бычий ралли в 2025 году. 🚀💰
Просмотреть
Цифровые активы готовы к росту: что будет с ценой биткойна после выборов в США? - Standard Chartered
Цифровые активы готовы к росту: что будет с ценой биткойна после выборов в США? - Standard Chartered
Standard Chartered делает бычий прогноз для биткойна: $125K с Трампом и $75K с Харрис. Цифровые активы на подъеме после снижения ставок ФРС. Кривая доходности положительна для крипты. Кендрик ждет новых инвестиций через ETF. 🚀📈 #биткойн #StandardChartered
Просмотреть