Bitcoin: готується до бикового руху?

Bitcoin: готується до бикового руху?

Постачання Bitcoin на біржі затягується: Чи може новий биковий ринок бути всього за кілька тижнів?

Згідно з ринковими сигналами, які історично передували ключовим ціновим ралі, Bitcoin готується до свого наступного можливого бикового руху.

Аналітик CryptoQuant з іменем `Тарек` нещодавно виокремив ключові показники у повідомленні на платформі CryptoQuant QuickTake, вказуючи, що ціна Bitcoin може незабаром зазнати значного вищого руху.

Ці показники включають зниження резервів Bitcoin на біржах та зростання резервів стейблкоінів, що створює оптимістичний ринковий прогноз. Ключові показники сигналізують про зростаючу купівельну силу.

Згідно з повідомленням, поділеним Тареком, протягом останніх кількох місяців резерви Bitcoin на біржах зазнали спаду, явище, яке часто сигналізує про зменшення продавального тиску.

У порівнянні зі зменшенням резервів Bitcoin, Тарек виокремив, що резерви стейблкоінів на біржах також зростають.

Це поєднання зменшення резервів Bitcoin та зростання резервів стейблкоінів створює середовище, готове для розриву ціни.

Заключаючи звіт, Тарек зазначив, що настання ключового ралі може бути наближеним `в наступні тижні`. Ціна Bitcoin на поточному ринку

Попри биковість у даних ончейн Bitcoin, актив все ще має проблеми зі значним рухом вище психологічного рівня ціни в $60,000.

До цього часу BTC впав на 1.6% за минулу добу та на 2.3% за минулий тиждень, примушуючи його ціну впадти знову нижче $57,000 для торгів на рівні $56,047 на момент написання.

Цікаво, що, незважаючи на постійний спад ціни BTC, щоденний обсяг торгів активом здається бачити протилежну тенденцію, збільшуючись з менше $15 мільярдів на минулому тижні до понад $34 мільярдів.

Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
🔝🌍 США лидируют с $12.16 млрд биткойнов, Великобритания, Бутан и Сальвадор следующие. США активны, Великобритания пассивна, Бутан и Сальвадор часто проводят транзакции. Каждое правительство имеет уникальный подход к управлению своими крипто-активами.
Просмотреть
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Аналитик Джейми Кутс считает, что криптовалютный рынок близок к завершению медвежьего тренда. Уровень Bitcoin в $63 000 может быть сигналом возможного бычьего ралли. Подъем индекса сезона альткоинов и активность смарт-контрактов также указывают на оптимизм. 📈🐂
Просмотреть
Прогноз роста биткоина до $108-155 тыс.
Прогноз роста биткоина до $108-155 тыс.
Биткоин готовится к прорыву к новым рекордным ценам на основе исторических данных, с возможным ростом до $108 000 - $155 000. Поведение криптовалюты в предыдущих циклах указывает на возможную позитивную динамику в ближайшие месяцы. Рынок ожидает бычий ралли в 2025 году. 🚀💰
Просмотреть
Цифровые активы готовы к росту: что будет с ценой биткойна после выборов в США? - Standard Chartered
Цифровые активы готовы к росту: что будет с ценой биткойна после выборов в США? - Standard Chartered
Standard Chartered делает бычий прогноз для биткойна: $125K с Трампом и $75K с Харрис. Цифровые активы на подъеме после снижения ставок ФРС. Кривая доходности положительна для крипты. Кендрик ждет новых инвестиций через ETF. 🚀📈 #биткойн #StandardChartered
Просмотреть