Очікується важливий розвиток для екосистеми XRP, за словами колишнього директора Ripple

Очікується важливий розвиток для екосистеми XRP, за словами колишнього директора Ripple

Очікується велика новина для екосистеми XRP. Колишній директор Ripple напередодні підготував спільноту до того, що він вважає `важливим` розвитком.

Ця надихаюча заява зроблена Шоном МакБрайдом, керівником пітримки талантів, який був директором з пітримки талантів в Ripple протягом двох років, з серпня 2021 року по липень 2023 року. МакБрайд на вчора попередив спільноту XRP про те, що нещодавно буде `велика` подія.

`Великі новини від Ripple і XRP в найближчі декілька днів`, - зауважив колишній директор Ripple у досить загадковому повідомленні, яке викликало змішані реакції у спільноті XRP.

Хоча деякі прихильники висловили своє захоплення очікуванням невідомого розвитку, інші проявили меншу ентузіазм, посилаючись на минулі розголоси, що не принесли бажаного позитивного впливу на екосистему.

Одна інтернет-особистість насмішливо запитала, чи загальновідомий розвиток включав оголошення від великої компанії про використання продукту Ripple, а потім фактично не виконував його. Чи буде інша компанія використовувати продукти Ripple в `пілотній програмі` та ніколи не використовувати їх фактично?

На відміну від цього, було багато випадків, коли провідні фінансові гіганти оголошували наміри використання XRP або продуктів Ripple для своїх послуг, але не втілювали їх плани. Деякі з цих компаній навіть випробовували продукти.

У лютому 2018 року тодішній генеральний директор Western Union Хікмет Ерсек підтвердив, що грошовий гігант-переказник експериментував з технологією Ripple і XRP з метою використання їх для більш швидкого здійснення транзакцій.

Однак Western Union ніколи не здійснила цей план. Крім того, конкурент Western Union - MoneyGram - уклав партнерство з Ripple у 2019 році для використання продуктів Ripple для міжнародних розрахунків. Однак обидві компанії припинили співпрацю в 2021 році після звинувачень, пред`явлених SEC.

Ці випадки завдали удару спільноті, оскільки очікувана адаптація XRP в рамках цих партнерств не матеріалізувалася як очікувалося. Деякі члени спільноти також скаржаться на вплив цих неудачних розвитків на рухи ціни XRP.

Тим часом, в наступному повідомленні МакБрайд засудив осіб, які критикували його за раніше зроблені заяви. Він наголосив, що до екосистеми XRP дійсно надходить `велика новина`, і вона вже настала. За його словами, це призведе до значного підвищення ціни XRP.

Він закликав тих, хто не має позитивних коментарів, мовчати. Незважаючи на критику, колишній директор Ripple не розкрив характер майбутнього розвитку, залишивши місце для припущень серед прихильників XRP.

XRP бореться в умовах невизначеності на ринку. Токен недавно втратив $0.51 і зараз торгується по $0.5013. Більшість прихильників скаржаться на його нездатність використовувати позитивні тенденції минулих ринків і очікують позитивних розвитків, які можуть в кінці кінців призвести до прориву.

Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot (+8%) увеличил производительность сети с помощью Agile Coretime, снижая затраты и улучшая эффективность. Обновление Polkadot 2.0 привлекло внимание разработчиков и инвесторов. 🔥🚀 #Polkadot #AgileCoretime
Просмотреть
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представит решение для масштабирования Solana, токен XAND, запуск 20 сентября 2024. Жидкий стейкинг SOL доступен 29 октября 2024. XAND токен запускается тоже 29 октября. Xandeum Labs получил $2,8 млн. 💡🚀 #Solana #XANDEUM
Просмотреть
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Смартфон Солана Сикер интегрирован с блокчейном, имеет улучшенные характеристики, поддерживает AI. Предзаказы открыты за $450, отправка в 2025 году. Интерес вызвал $70 млн дохода и рост цены на SOL. Время покажет успешность внедрения криптовалют. 📱💰🚀
Просмотреть
Реализация смарт-контрактов на платформе XRP Ledger: пошаговый подход
Реализация смарт-контрактов на платформе XRP Ledger: пошаговый подход
Обзор: Гендир XRPL Шварц поддерживает осторожную интеграцию смарт-контрактов, недавний пост оценивает программные возможности, способствующие использованию в реальном мире. Подчеркивает постепенное увеличение доверия. Развитие XRPL EVM sidechain предполагает дополнительное пространство для смарт-контрактов на платформе. 🚀🔗 #XRPL #смартконтракты
Просмотреть