Прогноз Міхаеля ван де Поппе на майбутній ріст біткоїну

Прогноз Міхаеля ван де Поппе на майбутній ріст біткоїну

Аналіз криптовалюти: Міхаель ван де Поппе стверджує, що ріст біткоїну недалеко: тут чому

Широко відомий аналітик криптовалют передбачає, що Біткоїн (BTC) наближається до масштабного вибуху.

Аналітик криптовалют Міхаель ван де Поппе повідомляє своїм 724 100 фоловерам у соціальній мережі Х, що BTC може невдовзі стрибнути угору, якщо Федеральна резервна система розпочне процес зниження ставок пізніше цього місяця.

Аналітик вказує на те, що зниження ставок сприятиме більшій ліквідності на ринку, що може допомогти активам з ризиком, таким як Біткоїн.

Він також вважає, що інвестори будуть вкладати кошти у флагманський цифровий актив як у безпечний пристань у зв`язку з економічною невизначеністю та обесціненням валюти США.

Аналітик прогнозує, що наступний вибір ринку криптовалют не буде панувати мемкоїнами.

`Я підозрюю, що ми стоїмо на порозі потенційного масштабного вибуху ринків після або оновлення даних про безробіття або зниження ставок Федеральною резервною системою пізніше цього місяця. Я також вважаю, що ми побачимо всеосяжний крипто-цикл, де RWA (реальні активи), dePIN (децентралізована фізична інфраструктурна мережа) та DeFi (децентралізована фінансова справа) стануть основою справжнього циклу впровадження. Не мемкоїни`.

Аналітик також вважає, що Біткоїн буде найпродуктивнішим активом в майбутньому економічному циклі до досягнення піку свого ринкового циклу. Він передбачає, що Біткоїн сформує верхню точку вибуху, яка в технічному аналізі є графічним візерунком, що показує раптове зростання ціни, яке слідує за гострим спаданням.

`Дані про безробіття все ще не відомі, і зміни в зайнятості в сільському господарстві також, але ознаки стають все гіршими. Долар США втрачає популярність у порівнянні з іншими валютами, оскільки канадський долар демонструє багато сили на фоні японської єни та євро. Ось чому так важливо мати Біткоїн у своєму портфелі. Він слідує патерну золота 1930-х років, і, імовірно, буде верхньою точкою цього циклу вибуху. Я вважаю, що наступна вершина Біткоїну буде вершиною всіх ринків еквіті (або можливо вони вже на вершині, поки Біткоїн розбігається; хто знає?)`

На момент написання цішого тексту, біткоїн торгується за $53,828, спадаючи на 4,4% за останні 24 години.

Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
🔝🌍 США лидируют с $12.16 млрд биткойнов, Великобритания, Бутан и Сальвадор следующие. США активны, Великобритания пассивна, Бутан и Сальвадор часто проводят транзакции. Каждое правительство имеет уникальный подход к управлению своими крипто-активами.
Просмотреть
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Аналитик Джейми Кутс считает, что криптовалютный рынок близок к завершению медвежьего тренда. Уровень Bitcoin в $63 000 может быть сигналом возможного бычьего ралли. Подъем индекса сезона альткоинов и активность смарт-контрактов также указывают на оптимизм. 📈🐂
Просмотреть
Прогноз роста биткоина до $108-155 тыс.
Прогноз роста биткоина до $108-155 тыс.
Биткоин готовится к прорыву к новым рекордным ценам на основе исторических данных, с возможным ростом до $108 000 - $155 000. Поведение криптовалюты в предыдущих циклах указывает на возможную позитивную динамику в ближайшие месяцы. Рынок ожидает бычий ралли в 2025 году. 🚀💰
Просмотреть
Цифровые активы готовы к росту: что будет с ценой биткойна после выборов в США? - Standard Chartered
Цифровые активы готовы к росту: что будет с ценой биткойна после выборов в США? - Standard Chartered
Standard Chartered делает бычий прогноз для биткойна: $125K с Трампом и $75K с Харрис. Цифровые активы на подъеме после снижения ставок ФРС. Кривая доходности положительна для крипты. Кендрик ждет новых инвестиций через ETF. 🚀📈 #биткойн #StandardChartered
Просмотреть