Нові геймінгові тренди у світі Web3

Нові геймінгові тренди у світі Web3

Arbitrum Foundation привіз Web3 геймінг на цьогорічний WebX у Токіо, провідну конференцію Web3 в Азії, з програмою, що включала дискусії на панелях, геймплейні демонстрації та вечірні соціальні заходи.

На виставковій площі сотні учасників зупинялися на стенді Arbitrum Foundation та ApeChain, щоб мати можливість пограти в такі ключові ігри, як онлайн RPG Tarochi, гоночний симулятор на основі мемів Kitty Kart Racing та GameFi бійці Gensokishi.

Також були представлені інші заголовки, такі як Aavegotchi, Pirate Nation, Beacon, Zeeverse та InfiniGods, а також промо-відео для ігор Poglin Smash, Captain Laserhawk - The G.A.M.E від Ubisoft та Sanko GameCorp. Captain Laserhawk - The G.A.M.E. повертається додому до Arbitrum!

Заснований на серіалі Netflix Captain Laserhawk - A Blood Dragon Remix, гравці потрапляють у кіберпанк світ Єдиниці та боряться, щоб створити @EdenOnline_exe!

В рамках панельної дискусії `Роль геймінгу в розвитку прийняття Web3`, Девід Болджер, керівник геймінгу в Offchain Labs, обговорив теми разом із експертами, включаючи співзасновника gemz Джастіна Уолдрона та директора з питань представництва Ryo Matsubara з Oasys.

Обговорювалися теми від моделей `іграєш - заробляєш` та активів ігор на блокчейні до ролі геймінгу в ознайомлення масової аудиторії з концепціями та технологіями Web3.

Болджер також взяв участь в офіційному підприємстві ApeCoin під час бічного заходу ApeSummit в рамках WebX, де обговорювалося співпраця Ape x Arbitrum - Стан нації.

Під час святкувань WebX від Arbitrum відбувся перший Arbitrum Gaming & NFT Night у галереї NOX в Шібуї, першій фізичній галереї NFT в Японії, де понад 150 учасників насолоджувалися ретро-вечором в стилі аркади, де демонструвалися деякі з найбільших Web3 ігор та NFT-проектів від Arbitrum.

Також на WebX Asia Arbitrum Foundation оголосила стратегічне партнерство з мережевою платформою метавсвіту наступного покоління Каліверс від керуючої компанії Lotte Group, для спорудження метавсвіту на ланцюжку.

У заяві генеральний директор Lotte Caliverse Ким Дон-гю сказав, що Arbitrum був `оптимальним партнером з точки зору швидкості, безпеки та філософії щодо загального середовища та інфраструктури` для запланованого Web3-екосистеми Caliverse.

Організація Arbitrum Foundation зобов`язується продовжувати розвивати свою спільноту в Японії шляхом збільшення кількості активацій та підтримки у регіоні, тому очікуйте багато нового в майбутньому.

Щоб бути в курсі останньої інформації у спільноті Arbitrum в Японії, слідкуйте за @Arbitrum_jpn в Twitter. Спонсоровано Arbitrum Foundation

Начало сезона наград в Hamster Kombat на Telegram
Начало сезона наград в Hamster Kombat на Telegram
Крипто-игра Hamster Kombat завершает первый сезон наград 20 сентября, запускает токен HMSTR и эйрдроп на Открытой Сети (TON) 26 сентября. Ожидается большой интерес и возможные проблемы сети TON. 🐹🎮🚀
Просмотреть
Binance запускает игру Moonbix в Telegram: подробности
Binance запускает игру Moonbix в Telegram: подробности
Binance запустила игру Moonbix в Telegram для криптоэнтузиастов, предлагая потенциальные награды в виде криптовалюты. Игроки могут увеличить баллы, приглашая друзей и связывая учетные записи Binance. Moonbix обеспечивает безопасный опыт для пользователей, уделяя внимание предотвращению мошенничества. Игра продвигает инновационный подход к заработку криптовалюты среди разнообразной пользовательской базы. 🌕🎮💰👥🔒
Просмотреть
Игры на тап для заработка: новый тренд среди 950M пользователей Telegram
Игры на тап для заработка: новый тренд среди 950M пользователей Telegram
Обзор: Игры на тап (T2E) пользуются популярностью среди 950 млн пользователей Telegram. Простые и захватывающие, они позволяют зарабатывать игровые награды через нажатия. Рынок игр на заработок NFT оценен в $755 млн в 2021 и предполагается, что вырастет до $6,3 млрд к 2031 году. 👾📈
Просмотреть
Hamster Kombat: комбо-карты и шифровочный код
Hamster Kombat: комбо-карты и шифровочный код
Обзор: Hamster Kombat 14 сентября - увлекательные комбо-карты и шифровочный код. Игра набирает популярность в криптоиндустрии 😄🎮
Просмотреть