Трейлмапа Dogecoin: Прогрес та майбутнє

Трейлмапа Dogecoin: Прогрес та майбутнє

Фонд Dogecoin поділився важливим оновленням щодо прогресу Trailmap

Фонд Dogecoin нещодавно поділився захоплюючим оновленням щодо Trailmap Dogecoin, підкреслюючи прогрес у кроках до покращення екосистеми Dogecoin.

Протягом останнього року Фонд Dogecoin здійснив вражаючі кроки в декількох ключових проектах. Зокрема, ініціативи GigaWallet, LibDogecoin та RadioDoge продовжують бачити постійні покращення.

У твіті разом із зображенням Фонд Dogecoin написав: `Trailmap Фонду Dogecoin: Як це йде.`

У зображенні, яке супроводжувало твіт, були підкреслені три кроки для відстеження прогресу Trailmap. Фонд Dogecoin відзначив прогрес на 100% для кроку 1, який полягає у тому, щоб зробити розробку доступною та розвивати і розширювати екосистему розробника через libdogecoin, багатомовні зв`язки, зростання розробницького співтовариства, рост екосистеми FOSS, проекти і підприємства, що приймають Dogecoin.

Прогрес 90% був підкреслений для кроку 2, який полягає у зниженні бар`єру для прийняття Dogecoin у бізнесі/комерції та для 1,7 мільярда людей без банківських рахунків через Gigawallet Payment Gateway, плагіни електронної комерції та Radio Doge Dogebox OS (платформа/ середовище Dogecoin).

Тим часом, прогрес 10% був підкреслений для кроку 3, який полягає у збільшенні робочого обсягу Dogecoin для відповідності глобальним очікуванням щодо масштабованості валюти, зокрема через проект Sakura, який передбачає прототип оновлення протоколу `proof of Doge`, досягаючи 10-кратне збільшення швидкості блоку, 10-кратне збільшення розміру блоку та максимальну децентралізацію.

Опублікований у грудні 2021 року, Trailmap Dogecoin - це восьмипартовий проект, який починається з оновлення сайту dogecoin.com і закінчується партнерством з метою створення децентралізованої додаткової програми (dApp) для створення Dogecoin використовується як валюта.

Як заявлено Фондом Dogecoin, Trailmap Dogecoin представляє собою прогулянку собаки, яку Фонд Dogecoin вирішив зробити і вірить, що це сприятиме успіху Dogecoin.

Trailmap фонду визначає шлях вперед для забезпечення Dogecoin через диверсифікацію мережі (відкриваючи шлях для нових, швидших вузлів) та коаліція того, чим є Dogecoin через письмовий, можливий до перевірки стандарт Dogecoin з комплексним тестуванням.

Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представит решение для масштабирования Solana, токен XAND, запуск 20 сентября 2024. Жидкий стейкинг SOL доступен 29 октября 2024. XAND токен запускается тоже 29 октября. Xandeum Labs получил $2,8 млн. 💡🚀 #Solana #XANDEUM
Просмотреть
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Смартфон Солана Сикер интегрирован с блокчейном, имеет улучшенные характеристики, поддерживает AI. Предзаказы открыты за $450, отправка в 2025 году. Интерес вызвал $70 млн дохода и рост цены на SOL. Время покажет успешность внедрения криптовалют. 📱💰🚀
Просмотреть
Реализация смарт-контрактов на платформе XRP Ledger: пошаговый подход
Реализация смарт-контрактов на платформе XRP Ledger: пошаговый подход
Обзор: Гендир XRPL Шварц поддерживает осторожную интеграцию смарт-контрактов, недавний пост оценивает программные возможности, способствующие использованию в реальном мире. Подчеркивает постепенное увеличение доверия. Развитие XRPL EVM sidechain предполагает дополнительное пространство для смарт-контрактов на платформе. 🚀🔗 #XRPL #смартконтракты
Просмотреть
Взрывной рост комиссий на Shibarium
Взрывной рост комиссий на Shibarium
Обзор: Рост комиссий на Shibarium на 2,024% за 24 часа удивил. BONE - топливо сети и сжигает SHIB. Увеличение транзакций на 70% и аккаунтов на 157,14% вызвало вопросы. 🚀📈🔥
Просмотреть