Небезпека для BTC: Від $52K до $60K. Аналіз цін на Біткойн

Небезпека для BTC: Від $52K до $60K. Аналіз цін на Біткойн

Цей Рівень Підтримки Визначить, Чи Впаде BTC до $ 52K, Чи Підніметься до $ 60K: Аналіз Цін на Біткойн

Ціна на Біткойн поки не демонструє бажання на відновлення, оскільки ринок не зміг відбудуватися з жодного рівня підтримки.

Як наслідок, ситуація може ще погіршитися у наступні дні.

Технічний Аналіз

Автор: Едріс Деракші

На Щоденному Графіку

На щоденному графіку актив знижується з моменту відхилення від рівня опори в $ 64K та 200-денного рухомого середнього, що знаходиться близько до цієї області.

Ринок також втрачає рівень в $ 60K та в даний час проникає в зону підтримки в $ 56K. Якщо цей рівень зламається, подальше падіння до області $ 52K буде неминучим у короткостроковій перспективі.

З RSI також показується чітка відчутна медведячість за ринком, і такий спад є ймовірним.

На 4-годинному Графіку

Оглядаючи 4-годинний графік, для BTC може ще бути надія. Актив поступово просувається вниз всередині спускного каналу вище $ 56K. Однак ринок в даний час тестує нижню межу каналу. У випадку вибою вниз, агресивне падіння до рівня $ 52K буде дуже ймовірним.

Проте, якщо канал утримується, інвестори можуть сподіватися на вибій вверх і подальшу перевірку рівня $ 60K.

Аналіз на Ланцюжку

Автор: Едріс Деракші

Короткостроковий Власник Біткойн SOPR

Хоча технічний аналіз є цінним інструментом для передбачення короткострокових рухів ринку, він може бути недостатнім засобом для розуміння динаміки ринку за тенденціями.

Ця діаграма представляє Короткостроковий Власник Біткойн SOPR, який вимірює відношення прибутків/збитків, здійснених короткостроковими учасниками ринку. Значення вище 1 вказують на реалізацію прибутку, а значення нижче 1 пов`язані з збитками.

Тому, щоб мати кращий огляд загального стану та настроїв інвесторів, STH-SOPR є досить корисним показником.

Як показує діаграма, 30-денна експоненційна середня діаграми STH SOPR знаходиться нижче 1 вже протягом певного часу. Це свідчить про те, що багато короткострокових інвесторів зазнали збитків під час останньої цінової консолідації. Отже, якщо ця поведінка продовжується, внаслідок цього може виникнути надмірної подачі, яка переважить попит і приведе до ще нижчих цін у наступні тижні.

Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Цена биткойна преодолевает сопротивление и нацеливается на $65 тыс. Быки поднимают цену, сформировав восходящий тренд. Технические индикаторы в сторону роста. 🚀💰
Просмотреть
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
🔝🌍 США лидируют с $12.16 млрд биткойнов, Великобритания, Бутан и Сальвадор следующие. США активны, Великобритания пассивна, Бутан и Сальвадор часто проводят транзакции. Каждое правительство имеет уникальный подход к управлению своими крипто-активами.
Просмотреть
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Аналитик Джейми Кутс считает, что криптовалютный рынок близок к завершению медвежьего тренда. Уровень Bitcoin в $63 000 может быть сигналом возможного бычьего ралли. Подъем индекса сезона альткоинов и активность смарт-контрактов также указывают на оптимизм. 📈🐂
Просмотреть
Прогноз роста биткоина до $108-155 тыс.
Прогноз роста биткоина до $108-155 тыс.
Биткоин готовится к прорыву к новым рекордным ценам на основе исторических данных, с возможным ростом до $108 000 - $155 000. Поведение криптовалюты в предыдущих циклах указывает на возможную позитивную динамику в ближайшие месяцы. Рынок ожидает бычий ралли в 2025 году. 🚀💰
Просмотреть