Кити накопичують понад 133 000 BTC: що очікувати від Bitcoin?

Кити накопичують понад 133 000 BTC: що очікувати від Bitcoin?

Кити накопичують понад 133 000 BTC менш ніж за місяць під час падіння ціни Bitcoin

Bitcoin (BTC) і далі торгувався під тиском у вівторок після ще одного спаду на початку минулого тижня, коли його ціна впала нижче важливої психологічної позначки в $ 60 000, історичної зони підтримки.

Цей спад, спричинений надходженням коштів до обміну від китів у вівторок після затримання CEO Telegram у Франції, призвів до зростання торгових обсягів, оскільки паніка на ринку встановила свої позиції. На момент написання, проте, Bitcoin стабілізувався і рухався навколо $ 57,998, позначивши 2.64% спад за останні 24 години.

Тим часом, кити Bitcoin (BTC) активно накопичували, незважаючи на це моментальне спокійство після бурі. За даними криптоаналітичної платформи Santiment, ці великі утримувачі колективно набули Bitcoin вартістю близько $ 7.8 мільярдів менш ніж за місяць. Ця хвороблива акумуляція відбувалася в умовах значного падіння ціни, яке призвело до того, що ціна BTC впала нижче $49,140 5 серпня.

Цікаво, що за даними Santiment, тоді як менші трейдери розпродавали свої утримання Bitcoin у відповідь на падіння ціни, ці більші утримувачі використовували перевагу падіння, щоб збільшити свої утримання.

«Bitcoin в даний час торгується на рівні $ 58.9K, що, здається, влаштовує китів і акул. Протягом останнього місяця гаманці з 10-10K BTC колективно накопичили на 133.3 тис. монети, тим часом як менші трейдери продовжують нетерпляче розпродавати свої утримання.», - пише Santiment.

Зазначимо, що, незважаючи на теперішню акумуляцію китів, яка розглядається як передвісник потенційного відбою, аналітики неоднозначно оцінюють, що майбутнє приховує для Bitcoin. Аналітик Рейчел Лукас з BTC Markets приписує спад комбінації факторів, включаючи перепроданий індекс долара США та негативну сезонність. Підсумовуючи, вона не виключила можливість падіння ціни Bitcoin до рівня близько $ 56 000, якщо ціна залишитиметься нижче свого 50-денного рухомого середнього в $ 61 991.

З іншого боку, аналітик Алан Сантана заявив на TradingView, що готується до того, що він називає `2024 Bitcoin Crash,` запропонувавши, що Bitcoin може впасти до $ 49 000, яка лежить на рівні 0.5 Фібоначчівського рівня від бичого хвилі між вереснем 2023 та березнем 2024. Він також зауважив, що рівень 0.618 Фібоначчі, зараз близько $ 43 500, може служити критичною підтримкою, ймовірно, викликаючи природний відскок або відступ.

Натомість інший аналітик під прізвиськом `Cobra Vanguard` вказав на бичачий ціновий канал на щотижневій діаграмі BTC. Він додатково підкреслив, що Bitcoin може завершити свою четверту впадкову хвилю і може бути на порозі проривання вверх трикутника для завершення п`ятої хвилі, що призведе до підйому ціни до рівня близько $ 120 000.

Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
🔝🌍 США лидируют с $12.16 млрд биткойнов, Великобритания, Бутан и Сальвадор следующие. США активны, Великобритания пассивна, Бутан и Сальвадор часто проводят транзакции. Каждое правительство имеет уникальный подход к управлению своими крипто-активами.
Просмотреть
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Аналитик Джейми Кутс считает, что криптовалютный рынок близок к завершению медвежьего тренда. Уровень Bitcoin в $63 000 может быть сигналом возможного бычьего ралли. Подъем индекса сезона альткоинов и активность смарт-контрактов также указывают на оптимизм. 📈🐂
Просмотреть
Прогноз роста биткоина до $108-155 тыс.
Прогноз роста биткоина до $108-155 тыс.
Биткоин готовится к прорыву к новым рекордным ценам на основе исторических данных, с возможным ростом до $108 000 - $155 000. Поведение криптовалюты в предыдущих циклах указывает на возможную позитивную динамику в ближайшие месяцы. Рынок ожидает бычий ралли в 2025 году. 🚀💰
Просмотреть
Цифровые активы готовы к росту: что будет с ценой биткойна после выборов в США? - Standard Chartered
Цифровые активы готовы к росту: что будет с ценой биткойна после выборов в США? - Standard Chartered
Standard Chartered делает бычий прогноз для биткойна: $125K с Трампом и $75K с Харрис. Цифровые активы на подъеме после снижения ставок ФРС. Кривая доходности положительна для крипты. Кендрик ждет новых инвестиций через ETF. 🚀📈 #биткойн #StandardChartered
Просмотреть