Останні нововведення Cardano: Marlowe, Hydra та багато іншого

Останні нововведення Cardano: Marlowe, Hydra та багато іншого

Marlowe, Hydra, та інші: останні нововведення Cardano розкриті

Останній щотижневий звіт від Cardano розкриває, що на мережі було здійснено 83,2 мільйона транзакцій. Крім того, звіт повідомляє, що команда Mithril продовжує впроваджувати нові типи даних для сертифікації транзакцій в мережі.

Cardano (ADA) у своєму щотижневому звіті, датованому 2 лютого 2024 року, розкриває деякі оновлені розробки від команди Marlowe, Hydra та Mithril. Звіт також розкриває деякі цікаві досягнення за період.

За даними Cardano, було запущено 157 проектів, зареєстровано 83,2 мільйона транзакцій, знайдено 9,52 мільйона місцевих токенів і пораховано 1322 будівельних проектів на мережі.

Звіт виокремлює ключове оновлення від команди DB Sync, яка підготувала та протестувала нову версію db-sync для mainnet. Команда Marlowe продовжувала працювати над Marlowe-cardano, створивши процес без SRE для запуску показників продуктивності протягом тижня. Варто зауважити, що це призначено для покращення оцінки продуктивності, вирішуючи посилання на оракула Wolfram.

Ще одним масштабним досягненням команди є те, що вони оптимізували Marlowe Runtime і об`єднали сховища реального світу Marlowe і Marlowe-hackathons в папці контрактів. Також йшлося про підтримку CIP. Команда оцінила цю можливість. На додачу, документ про безпеку Marlowe був оновлений з останніми хешами сценаріїв та документами розробника CF. За даними звіту, це дозволить досягти відповідності з безпекою. Для всебічного пояснення ролі токенів була створена документація, а також відео. Наприкінці, команда Marlowe створила тест для контракту атомарного свопу.

Як і вимагалося від команди Hydra, була проведена щорічна сесія по плануванню діяльності на рік. Для усунення JSON кодування транзакцій була введена зміна в розриві API.

У щотижневому звіті також згадується, що команда Mithril продовжила свою роботу над впровадженням нового типу даних, призначеного для сертифікації транзакцій Cardano в мережі Mithril.

Вони завершили підписання набору транзакцій і впровадили маршрут агрегатора, відповідального за генерацію доказів належності для списку транзакцій Cardano. Крім того, вони завершили ручний робочий процес для тестування NPM пакета клієнта в CI та покращили стійкість обчислення списку незмінних файлів в базі даних вузла Cardano. Команда також розширила охоплення тестами з кінця в кінець в CI, щоб врахувати кілька версій вузла Cardano та різні сценарії хардфорка.

Цього тижня також відбудеться другий тиждень голосування в рамках Fund11 для Project Catalyst. До цього часу було надіслано більше 150 000 голосів в різних гаманцях. Це було зроблено для 920 пропозицій, які шукають фінансування у спільноті. З командою з освіти планується друга ітерація курсу підготовки розробників Cardano. Це буде зроблено в співпраці з Africa Blockchain Center (ABC).

Як частина своєї освітньої програми, Cardano нещодавно партнерувала з університетом Petrobras, який навчає 45 000 працівників про потенційні можливості блокчейн-технологій. Учасникам, які успішно завершили програму, були видачі сертифікати.

На момент написання цієї статті, Cardano (ADA) торгувався за $0.495939 після зниження на 1% за останні 24 години. За останні сім днів ADA знизився на 6%. За даними аналітиків, актив має потенціал досягти $1 у цьому році. В середньому очікується, що актив досягне висоти $1.24.

Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot (+8%) увеличил производительность сети с помощью Agile Coretime, снижая затраты и улучшая эффективность. Обновление Polkadot 2.0 привлекло внимание разработчиков и инвесторов. 🔥🚀 #Polkadot #AgileCoretime
Просмотреть
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представит решение для масштабирования Solana, токен XAND, запуск 20 сентября 2024. Жидкий стейкинг SOL доступен 29 октября 2024. XAND токен запускается тоже 29 октября. Xandeum Labs получил $2,8 млн. 💡🚀 #Solana #XANDEUM
Просмотреть
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Смартфон Солана Сикер интегрирован с блокчейном, имеет улучшенные характеристики, поддерживает AI. Предзаказы открыты за $450, отправка в 2025 году. Интерес вызвал $70 млн дохода и рост цены на SOL. Время покажет успешность внедрения криптовалют. 📱💰🚀
Просмотреть
Реализация смарт-контрактов на платформе XRP Ledger: пошаговый подход
Реализация смарт-контрактов на платформе XRP Ledger: пошаговый подход
Обзор: Гендир XRPL Шварц поддерживает осторожную интеграцию смарт-контрактов, недавний пост оценивает программные возможности, способствующие использованию в реальном мире. Подчеркивает постепенное увеличение доверия. Развитие XRPL EVM sidechain предполагает дополнительное пространство для смарт-контрактов на платформе. 🚀🔗 #XRPL #смартконтракты
Просмотреть