Золота можливість купити Bitcoin під час зменшення наполовину

Золота можливість купити Bitcoin під час зменшення наполовину

Charles Edwards виявляє золоту можливість купити Bitcoin під час його зменшення наполовину

Charles Edwards, відома постать у криптоспільноті, визначив найбільш вигідне ризик-винагороди вікно для інвестицій в Bitcoin під час наближаючоїся події зменшення наполовину.

За його аналізом, порядок із 17 квітня 2024 року по 17 квітня 2025 року пропонує найкращий співвідношення ризику та винагороди для довгострокових інвесторів BTC.

Едвардс вказує на те, що протягом цього часового проміжку очікується зниження темпів зростання пропозиції Bitcoin на понад 4% щомісяця, що призводить до явища, яке він називає `стисненням запасів`.

Bitcoin заплановано зменшити наполовину 17 квітня 2024 року.

365 днів після зменшення наполовину пропонують найкращий співвідношення ризику й винагороди для інвестування в Bitcoin в історії.

Саме в цьому вікні відбувається стиснення швидкості зміни темпів зростання пропозиції більше ніж на -4%...

pic.twitter.com/9KcUtPRCog

Bitcoin до $ 300,000

Зробивши порівняння з історичними даними, Едвардс вказує на те, що якщо доходи від Bitcoin після зменшення наполовину віддзеркалюють ті, що були у 2020 році, криптовалюта може вийти на захмарні $ 280,000 протягом наступного року.

Він визнає, що деякі можуть стверджувати, що доходи від циклу 2020 року були винятковими, проте він пояснює, що вони були пригніченими через зовнішні фактори, такі як обмеження Китаю щодо видобутку і значні заходи по затягуванню Федеральним резервом.

На відміну від викликів, які виникли під час циклу 2020 року, Едвардс підкреслює очікувані сприятливі умови в 2024 році. Він зазначає, що відновлення очікуваної політики пом`якшення Федерального резерву може призвести до послаблення долара і, отже, зміцнення Bitcoin. Едвардс також проводить паралелі між запуском Bitcoin ETF та історичним зростанням золота після введення Gold ETF в 2004 році, вказуючи на те, що менша ринкова капіталізація Bitcoin має значний потенціал для зростання.

За результатами свого аналізу, який вказує на потенційні значні прибутки в ціні Bitcoin, Едвардс передбачає консервативну цінову ціль $ 300,000 протягом найближчих кількох років.

Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Обнаружена серьезная ошибка в Bitcoin Core, затрагивающая 17% узлов сети. Уязвимость исправлена в версии 24.0.1 и обнародована 12 декабря 2022 года. Важно обновиться до версии 27.1 для безопасности. ⚠️🔒
Просмотреть
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
📈 Биткоин достигает максимума за 25 дней в $64 133, увеличившись на 10,3% благодаря бычьему настроению на фоне снижения процентной ставки ФРС и отчета BlackRock. Вопрос: преодоление отметки в $65 тыс.? 🚀
Просмотреть
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Крипто-шортс теряют $147 млн. Криптовалютный рынок ликвидаций из-за возврата биткоина к $63 000. Биткоин позитивно реагирует на действия ФРС США. Это вызвало сжатие и ликвидацию на $201 млн, преимущественно короткие контракты.📉📈🚀
Просмотреть
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Биткоин и S&P 500 демонстрируют растущую корреляцию, вызванную входом институциональных игроков и снижением ставок ФРС. Биткоин превзошел большинство альткоинов, достигнув $63,000. Ожидается увеличение корреляции из-за ETF и снижения ставок. 🔗📈🚀
Просмотреть