Новини за тиждень з Neo - 26 серпня - 1 вересня

Новини за тиждень з Neo - 26 серпня - 1 вересня

Neo News: Week in Review – August 26 – September 1

Оновлення

Neo завершив свій час на виставці WebX Asia 2024 в Токіо, Японія, де на стенді була представлена гра на основі кранів BlockSpirits, керівник відділу розвитку екосистеми Neo Global Development Джон Ван брав участь у панелі, команда співорганізовувала захід Neo Vibe Tokyo, а Гіль Мачадо провів презентацію Neo X на післявечірному вечору OKJ Night WebX, який був співорганізований OKJ, Neo, DEP, Mask Network та Sui.

Компанія Coinbase оголосила, що необмежені майбутні контракти NEO будуть внесені до своєї платформи Advanced починаючи з 5 вересня. Платформа Advanced спрямована на досвідчених трейдерів з такими опціями як торгівля маржевими коштами, API та інструменти для алгоритмічної торгівлі, та більше. Необмежені майбутні контракти є типом деривативного торговельного продукту, який дозволяє трейдерам робити спекуляції на майбутню вартість активу без дати закінчення. На відміну від традиційних майбутніх контрактів, які мають конкретну дату закінчення, необмежені майбутні контракти можуть триматися необмежено.

The Graph інтегрував підтримку для Neo X у свою службу індексації. Розробники тепер можуть переглядати підграфи Neo X на досліднику або використовувати додаток управління Studio для агрегування відповідних даних для своїх додатків.

Фінансові оновлення

Flamingo Finance почав процес виплати фонду Lyrebird LRB, створеного після того, як Flamingo поглинув Lyrebird Finance в червні 2022 року. Фонд складається з різноманітного кошика NEP-17 жетонів, включаючи FUSD, TIPS, SOM, CANDY, та DOGER. Власники LRB можуть взяти участь у виплаті, надіславши свої LRB жетони на вказану адресу виплати фонду з теперішнього часу до 31 грудня 2024 року. Учасники отримають свою частку фонду в січні 2025. Після закінчення терміну 31 грудня басейн LRB буде видалено з Flamingo, а пара торгів LRB/USDL буде застаріла.

Flamingo випустила запис свого спільноти загородженого від липня, де команда описала плани розвитку та маркетингові стратегії для децентралізованої фінансової платформи Neo та відповідала на запитання спільноти.

Neo X був доданий до агрегатора даних DeFiLlama, найбільшого агрегатора обсягів телевізійного веб3 та статистичної платформи. Інтеграція пропонує користувачам більшу прозорість та доступність в швидко розширюючомуся ландшафті DeFi на Neo X. Через години після інтеграції Neo X в платформу також було додано Asteroneo та Carrot Swap.

Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot (+8%) увеличил производительность сети с помощью Agile Coretime, снижая затраты и улучшая эффективность. Обновление Polkadot 2.0 привлекло внимание разработчиков и инвесторов. 🔥🚀 #Polkadot #AgileCoretime
Просмотреть
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представит решение для масштабирования Solana, токен XAND, запуск 20 сентября 2024. Жидкий стейкинг SOL доступен 29 октября 2024. XAND токен запускается тоже 29 октября. Xandeum Labs получил $2,8 млн. 💡🚀 #Solana #XANDEUM
Просмотреть
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Смартфон Солана Сикер интегрирован с блокчейном, имеет улучшенные характеристики, поддерживает AI. Предзаказы открыты за $450, отправка в 2025 году. Интерес вызвал $70 млн дохода и рост цены на SOL. Время покажет успешность внедрения криптовалют. 📱💰🚀
Просмотреть
Реализация смарт-контрактов на платформе XRP Ledger: пошаговый подход
Реализация смарт-контрактов на платформе XRP Ledger: пошаговый подход
Обзор: Гендир XRPL Шварц поддерживает осторожную интеграцию смарт-контрактов, недавний пост оценивает программные возможности, способствующие использованию в реальном мире. Подчеркивает постепенное увеличение доверия. Развитие XRPL EVM sidechain предполагает дополнительное пространство для смарт-контрактов на платформе. 🚀🔗 #XRPL #смартконтракты
Просмотреть