ПанкейкСвап знищив токени CAKE на $15 млн

ПанкейкСвап знищив токени CAKE на $15 млн

ПанкейкСвап спалює токени CAKE на суму $ 15 млн

ПанкейкСвап побачив зростання ціни на свій власний токен трохи після того, як мультиканальна децентралізована біржа оголосила, що знищила більше 9 мільйонів токенів.

Ціна PancakeSwap (CAKE) зросла на близько 2,3% після оголошення. Це дозволило покупцям відновитися з мінімумів в $ 1,64 раніше в день. CAKE продавались за $ 1,72 на момент написання цього тексту, обсяг торгів за 24 години зрос менше 37% до $ 21,3 млн.

Уранці 2 вересня PancakeSwap (CAKE) опублікував на X, що останнє знищення токенів призвело до остаточного видалення 9 171 676 токенів CAKE з обігу. За даними, опублікованими платформою DEX, знищення становило CAKE на суму $ 15 млн.

Це останнє знищення токенів для PancakeSwap, що зменшило обігову кількість токенів CAKE до 264 190 448 токенів. Ця кількість складає 58,71% від загальної кількості токенів, яку спільнота прагнула зменшити за допомогою регулярних знищень токенів.

У крипторинку проекти використовують механізми знищення для зменшення обігової кількості власного токену. Загальна мета полягає в тому, щоб внести дефіцит в ринок даного цифрового активу, що розглядається як маючий биковий вплив на ціну.

У грудні 2023 року PancakeSwap запропонував ключовий пропозиції по токеноміці CAKE. В пропозиції спільнота мала голосувати за зменшення обігової кількості CAKE на 300 мільйонів токенів, зменшивши її з максимальних 750 мільйонів токенів до 450 мільйонів токенів.

Голосування пройшло успішно, і наразі у PancakeSwap загальна кількість CAKE становить 383 118 820 токенів, і максимальний запас 450 мільйонів токенів.

Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot (+8%) увеличил производительность сети с помощью Agile Coretime, снижая затраты и улучшая эффективность. Обновление Polkadot 2.0 привлекло внимание разработчиков и инвесторов. 🔥🚀 #Polkadot #AgileCoretime
Просмотреть
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представит решение для масштабирования Solana, токен XAND, запуск 20 сентября 2024. Жидкий стейкинг SOL доступен 29 октября 2024. XAND токен запускается тоже 29 октября. Xandeum Labs получил $2,8 млн. 💡🚀 #Solana #XANDEUM
Просмотреть
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Смартфон Солана Сикер интегрирован с блокчейном, имеет улучшенные характеристики, поддерживает AI. Предзаказы открыты за $450, отправка в 2025 году. Интерес вызвал $70 млн дохода и рост цены на SOL. Время покажет успешность внедрения криптовалют. 📱💰🚀
Просмотреть
Реализация смарт-контрактов на платформе XRP Ledger: пошаговый подход
Реализация смарт-контрактов на платформе XRP Ledger: пошаговый подход
Обзор: Гендир XRPL Шварц поддерживает осторожную интеграцию смарт-контрактов, недавний пост оценивает программные возможности, способствующие использованию в реальном мире. Подчеркивает постепенное увеличение доверия. Развитие XRPL EVM sidechain предполагает дополнительное пространство для смарт-контрактов на платформе. 🚀🔗 #XRPL #смартконтракты
Просмотреть