Прогноз ціни Chainlink (LINK): Токен готовий до 9,72 долара

Прогноз ціни Chainlink (LINK): Токен готовий до 9,72 долара

Три причини, чому ціна Chainlink (LINK) може впасти до однозначних цифр

З другого кварталу цього року багато альткоїнів, включаючи Chainlink (LINK), мають проблеми з досягненням значних приростів. Це є протилежністью до їхньої продуктивності між січнем і березнем.

В результаті цього ринок агресивно перейшов на нестабільність і страх. Але чи виживе LINK цей раз? Низька мережева активність загрожує відродженню Chainlink

Один з показників, який підтверджує низьку продуктивність Chainlink, - це розходження між ціною та активністю щоденних адрес (DAA). Цей показник допомагає визначити, чи підтримує мережева активність рух ціни.

Коли активні адреси, які вимірюють участь користувачів у блокчейні, зростають разом з ціною, криптовалюта в питанні може дістатися високої вартості. Якщо активність мережі зростає, а ціна внизу, це означає, що полегшення може бути поруч, так як це дасть сигнал на купівлю.

Проте зниження в DAA зазвичай є ведмежим сигналом. Як видно нижче, розходження ціни DAA LINK становить -56,35%. Це негативне розходження показує слабке роз`єднання між ціною альткоіна та залученням користувачів.

Індикатор In/Out of Money Around Price (IOMAP) також підтримує цю перспективу. IOMAP категоризує адреси на основі того, чи вони в прибутку, у збитку або на точці беззбитковості.

Чим більше адрес у певному ціновому діапазоні, тим сильніша підтримка або опір на цьому рівні. За даними IntoTheBlock, приблизно 5 540 адрес купили 4,46 мільйона LINK за близько 10,16 доларів, роблячи їх в прибутку. Натомість понад 8 000 адрес придбали 17,94 мільйона LINK за приблизно 10,52 доларів, роблячи їх в збитку.

З урахуванням умов, зазначених вище, ціна LINK може не мати достатньої підтримки, щоб запобігти ще одному спаду. Замість цього вона може зіткнутися з опорою, ймовірно, впасти до 9,72 долара в наступні дні. Прогноз ціни LINK: Токен готовий до 9,72 долара

Два тижні тому LINK вибився з ведмежого пенданта, технічної макетної схеми, що сигналізує про продовження спадного тренду. Скасування ведмежого ухилу в той час дало драйв LINK на 12,62 долара.

Проте пізніше вартість альткоіна знизилася на 19,38%, що свідчить про те, що попередній вибух був фейкаутом. З денного графіка, показаного нижче, бики Chainlink можуть працювати на те, щоб підняти ціну вище.

Окрім того, опір на рівні 10,73 долара підказує, що криптовалюта може не змогти утримати підйом. Якщо це станеться, нотабельний відступ може бути наступним. Згідно з індикатором відновлення по Фібоначчі, показаним на графіку, наступна ціль LINK складає 9,72 долара.

Цей прогноз може бути скасований, якщо більший альткоїн ринок побачить відновлення. Якщо це станеться, ціна LINK може прорвати опір на рівні 10,73 долара та, можливо, досягнути рівня в 11,55 долара.

Как заработать $1 миллион, инвестируя $5,000: Варианты в криптовалюту
Как заработать $1 миллион, инвестируя $5,000: Варианты в криптовалюту
Обзор: Вложение $5,000 можно сделать в BTC или RENDER для статья миллионером. BTC показывает стабильный рост и прогнозы на $100,000-200,000 к 2025 году. RENDER также обещает высокие доходы. Рекомендуется провести дополнительное исследование и оценить все риски. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цен на криптовалюту сентябрь-20: ETH, XRP, ADA, BNB и SOL
Анализ цен на криптовалюту сентябрь-20: ETH, XRP, ADA, BNB и SOL
📈 Ethereum показывает отличные результаты, цель - $2,800. 🚀 XRP готовится к новому движению, ключевые уровни: 60 и 68 центов. 🔒 Cardano и Binance Coin удерживаются выше ключевых уровней. 💪 Solana сильный лидер недели, готов тестировать $164.
Просмотреть
Цена Cardano: взлет и цели
Цена Cardano: взлет и цели
Cardano растет на 8,46%, цель - $0,42. ADA выбилась из канала, восстанавливается после роста рынка. Бычий рывок подтвержден, цена направляется к $0,373. Возможен ввод ADA на Gemini Exchange. Перспективы роста до $0,422, $0,45, показатель $0,50 неопределен. 📈🚀
Просмотреть
Шиба Ину (SHIB) возрождается: рост интереса и оптимизма
Шиба Ину (SHIB) возрождается: рост интереса и оптимизма
SHIB демонстрирует признаки возрождения с приростом на недельном графике в 6%. Рост социального взаимодействия и оптимизма среди держателей подтверждают потенциал для дальнейших приростов 🚀📈.
Просмотреть