Альткоїни: Аналіз трендів та економічні передбачення 2024-25 років

Альткоїни: Аналіз трендів та економічні передбачення 2024-25 років

Новини криптовалютного ринку: Аналіз трендів альткоїнів та їх економічні передбачення на 2024-25 роки

Чи поєднана Альтсезон? Це питання було в обігу на соціальних медіа протягом останніх кількох днів. Чи правильно час висувати таке питання - питання для обговорення. Однак на цьому етапі, здається актуальним спробувати зрозуміти сценарій валютного ринку альткоїнів. Ось кілька елементів, які можуть краще пояснити поточний ландшафт альткоїнов. Давайте розглянемо їх один за одним. Перегляд ринку альткоїнів: Як економічні зміни та ключові події визначать майбутнє

У серії публікацій, опублікованих в X, криптоексперт, відомий як ‘Crypto, Distilled’, обговорює широкий спектр елементів, включаючи макроекономічні та навіть політичні фактори, які можуть вплинути на майбутнє ринку альткоїнів.

Екстремальне домінування топових альткоїнів

Серія публікацій підносить питання про екстремальне домінування деяких топових альткоїнів на ринку. Згідно зі серією публікацій, лише менше ніж 13% альткоїнів зараз конкурують з Bitcoin за показниками ринку.

Фактори, що вплинули на криптопродуктивність

Серія публікацій також згадує чотири важливі події, які вплинули на продуктивність криптоіндустрії, особливо Bitcoin та Ethereum, в останній час.

Ці фактори включають в себе введення Bitcoin Spot ETF, виникнення Bitcoin halving, затвердження Ethereum Spot ETF та часткову юридичну перемогу Ripple над Комісією з цінних паперів США.

Серія публікацій зображує запуск Bitcoin Spot ETF як подію, яка сприяла розгрому траєкторії зростання ринку альткоїнів. Вона стверджує, що ця ж подія користувалася Bitcoin.

Криза альткоїнів: Економічна невизначеність у США

Серія публікацій висловлює своє незадоволення стосовно поточної економічної невизначеності в Сполучених Штатах. Вона звертає увагу на питання, такі як зростання безробіття та високі процентні ставки. Вона розкриває тенденцію інвесторів обирати безпечні активи над альткоїнами через економічну невизначеність.

Можлива перемога Трампа та протиторгові настрої

Серія публікацій натякає на можливий позитивний вплив ринків, таких як альткоїни, у разі перемоги Дональда Трампа на виборах в США у листопаді. Вона зауважує, як акції невеликих компаній перевершили акції великих компаній майже на 8 відсотків після виборів в США 2016 року, у яких Дональд Трамп здивувався перемогою над своєю опоненткою, Гілларі Клінтон, і став президентом США.

Підвищення глобального грошового попиту

Серія публікацій також охоплює макроекономічний фактор зростання глобального грошового попиту. Вона пояснює, як цей розвиток може позитивно вплинути на ціну криптовалют. Зростання грошового попиту природно веде до зростання ціни активів. Серія публікацій також покладається на цей принцип, щоб виправдати свою аргументацію щодо можливого зростання ціни альткоїна в майбутньому.

Страх перед наближаючою рецесією та її вплив

Серія публікацій ділиться своїми страхами щодо страху наближаючої рецесії на ринку. Природно, під час важких часів інвестори мають менше інтересу до ризикованих активів, таких як альткоїни. Серія публікацій натякає на можливість виникнення відсутності інтересу до ризикованих активів в контексті цього страху перед наближаючою рецесією на ринку.

Серія публікацій приходить до висновку, що якщо очікувані зниження процентних ставок працюватимуть позитивно та принесуть стабільність на ринку, ситуація обернеться на користь альткоїнів, дозволяючи їм зменшити домінування Bitcoin на ринку криптовалют. Вона додає, що поки ця економічна невизначеність триває, у альткоїнів може не бути сили міцно викликати домінування Bitcoin на ринку криптовалют.

Читайте також: Майнери Bitcoin стикаються з найважчим знехтуванням доходів за 11 місяців: Чи наближається великий розпродаж?

Как заработать $1 миллион, инвестируя $5,000: Варианты в криптовалюту
Как заработать $1 миллион, инвестируя $5,000: Варианты в криптовалюту
Обзор: Вложение $5,000 можно сделать в BTC или RENDER для статья миллионером. BTC показывает стабильный рост и прогнозы на $100,000-200,000 к 2025 году. RENDER также обещает высокие доходы. Рекомендуется провести дополнительное исследование и оценить все риски. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цен на криптовалюту сентябрь-20: ETH, XRP, ADA, BNB и SOL
Анализ цен на криптовалюту сентябрь-20: ETH, XRP, ADA, BNB и SOL
📈 Ethereum показывает отличные результаты, цель - $2,800. 🚀 XRP готовится к новому движению, ключевые уровни: 60 и 68 центов. 🔒 Cardano и Binance Coin удерживаются выше ключевых уровней. 💪 Solana сильный лидер недели, готов тестировать $164.
Просмотреть
Цена Cardano: взлет и цели
Цена Cardano: взлет и цели
Cardano растет на 8,46%, цель - $0,42. ADA выбилась из канала, восстанавливается после роста рынка. Бычий рывок подтвержден, цена направляется к $0,373. Возможен ввод ADA на Gemini Exchange. Перспективы роста до $0,422, $0,45, показатель $0,50 неопределен. 📈🚀
Просмотреть
Шиба Ину (SHIB) возрождается: рост интереса и оптимизма
Шиба Ину (SHIB) возрождается: рост интереса и оптимизма
SHIB демонстрирует признаки возрождения с приростом на недельном графике в 6%. Рост социального взаимодействия и оптимизма среди держателей подтверждают потенциал для дальнейших приростов 🚀📈.
Просмотреть