Прогноз ціни Bitcoin: $70,000 виглядає можливою

Прогноз ціни Bitcoin: $70,000 виглядає можливою

Прогноз ціни Bitcoin: Не дайте себе обманути короткочасними буйними ралі; Ведмеді дивляться на $51,000 наступні

Незважаючи на домінування ведмежих сигналів у короткостроковій та середньостроковій перспективі ринку криптовалют, можлива можливість розриву Bitcoin вгору, потенційно досягнення $70,000, залишається ключовим питанням. В даний час коливаючись навколо позначки в $58,000, є певні обговорення щодо подальшого тестування вниз. Поки трейдери та аналітики очікують наступного руху вгору, ось деякі важливі рівні та деталі, які слід врахувати.

Рівні Підтримки та Опору

За словами аналітика Джоша з Crypto World, підтримка знаходиться близько $52,500, тоді як опір трохи вище $68,000. В межах цього більшого ведмежого тренду можливі випадкові рухи вгору або короткочасні буйні полегшення. Проте, загальний траєкторія залишається внизовою.

Короткострокові Рухи Цін

Щоденна графік Bitcoin показує, що цінова дія останнього дня була відносно плоскою, не показуючи жодних нових розвитків. Ціна рухалась поперек, особливо в індексі долара США (DXY), що означає обмежену кількість нової інформації для розгляду.

Незважаючи на цей бічний рух, аналітик припускає, що Bitcoin наближається до діапазону підтримки між $56,000 та $57,000. Якщо Bitcoin прорветься нижче цього рівня, він може впасти приблизно до $54,000. Додаткова підтримка існує між $51,000 та $53,000. На верхній стороні очікується опір навколо $59,500, з додатковими зонами опору між $60,000 та $61,000.

Чи чекає нас полегшення на горизонті?

Графік Bitcoin показує можливе формування буйної дивергенції. Хоча попередня буйна дивергенція була анульована розривом в RSI, остання цінова дія влаштувала сцену для нової буйної дивергенції. Ця дивергенція може сигналізувати короткострокове полегшення в ціні Bitcoin, проте важливо зауважити, що вона ще не була підтверджена.

Для підтвердження, ринку потрібно побачити одне або два закриття зеленими свічками на чотиригодинному або шестигодинному графіку. Якщо це підтвердиться, це може призвести до короткочасного підйому, надаючи певне полегшення в іншому випадку ведмежому тренді.

Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Биткоин и S&P 500 демонстрируют растущую корреляцию, вызванную входом институциональных игроков и снижением ставок ФРС. Биткоин превзошел большинство альткоинов, достигнув $63,000. Ожидается увеличение корреляции из-за ETF и снижения ставок. 🔗📈🚀
Просмотреть
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Цена биткойна преодолевает сопротивление и нацеливается на $65 тыс. Быки поднимают цену, сформировав восходящий тренд. Технические индикаторы в сторону роста. 🚀💰
Просмотреть
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
🔝🌍 США лидируют с $12.16 млрд биткойнов, Великобритания, Бутан и Сальвадор следующие. США активны, Великобритания пассивна, Бутан и Сальвадор часто проводят транзакции. Каждое правительство имеет уникальный подход к управлению своими крипто-активами.
Просмотреть
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Аналитик Джейми Кутс считает, что криптовалютный рынок близок к завершению медвежьего тренда. Уровень Bitcoin в $63 000 может быть сигналом возможного бычьего ралли. Подъем индекса сезона альткоинов и активность смарт-контрактов также указывают на оптимизм. 📈🐂
Просмотреть