Заголовок: XRP: Шлях до $1000 за допомогою XRP Liquidity Cheat Cheet

Заголовок: XRP: Шлях до $1000 за допомогою XRP Liquidity Cheat Cheet

Аналітик піддає XRP комплексному аналізу за допомогою документа під назвою `XRP Liquidity Cheat Cheet`. Документ стверджує, що XRP може достатньо обробляти щоденний обсяг платежів у розмірі $1 трильйон при ціновому діапазоні від $100 до $500; проте інші висловлюють сумнів.

XRP відзначений як дуже недооцінене актив, оскільки його корисність у міжнародних платежах викликала бикові настрої серед учасників ринку. Його потенціал був висвітлений в звіті 2023 року від Oliver Wyman та JPMorgan, де Ripple та XRP були згадані як суб`єкти, які можуть допомогти розблокувати $120 мільярдів, що застрягли в міжнародних платежах.

Згідно з нашим аналізом звіту, JPMorgan оцінив, що корпорації річним чином переміщають $23,5 трильйона між країнами (еквівалентно 25% глобального ВВП). Це було досягнуто завдяки використанню оптових процесів міжнародних платежів, які є під-оптимальними за витратами, швидкістю та прозорістю. Цей процес, згідно з звітом, призводить до додаткових витрат на конвертацію валют, затриману ліквідність та затримані розрахунки, як підтвердив старший керівник казначейства у Global Packaging MNC.

У листопаді 2023 року Grayscale Investments також відзначили XRP як потенційну альтернативу SWIFT через його унікальні міжнародні платіжні функції.

XRP має на меті пропонувати швидкі міжнародні платежі за нижчими витратами на транзакції, ніж у конкурентів.

Голова SEC Гарі Генслер, під час інтерактивної сесії у минулому році, заявив, що місткі валюти, серед яких XRP, є необхідними для полегшення безшовних транзакцій між різними фіатними валютами.

`Ви можете використовувати блокчейн, але поточне мислення полягає в тому, що вам потрібна містка валюта між ними, і це місткою може бути стабільна вартість, що підтримується доларом США чи євро, і це може бути валюта, як ... У Ripple є альтернатива, яка тільки почала тестуватися в травні [2018] році.`

У вересні 2023 року CNF переглянули звіт Банку Англії, в якому було оцінено, що сектор міжнародних платежів може побачити обсяг в розмірі $250 трильйонів до 2027 року. Це разом з раніше згаданими XRP згадками створило бикове враження навколо активу. У тій статті було зазначено, що криптовалютний аналітик Шеннон Торп уявляє, що $500 є набагато нижчою ціною для XRP, ніж заслугована вартість.

Сьогодні інший аналітик, відомий як Мейсон Верслуїс, передбачив, що XRP може піднятися аж до $1000. Його прогноз базується на документі під назвою `XRP Liquidity Cheat Cheet`. Згідно з документом, XRP легко може обробляти щоденний обсяг платежів у розмірі $1 трильйон за ціновим діапазоном від $100 до $500. Однак цей діапазон цін став менш ймовірним при обсязі від $6 трильйонів до $20 трильйонів. Причина полягає в тому, що 55 мільярдів обігового запасу не буде достатньо для кількості токенів XRP, необхідних для обробки цих обсягів.

За словами Верслуїса, XRP може обробляти щоденний обсяг платежів від $1 трильйон до $20 трильйонів, коли ціна досягає щонайменше $1000. За математичними розрахунками, ціна повинна стрімко зрости на 188,543% від поточної вартості для досягнення цієї цінової точки. Коли це станеться, капіталізація ринку зросте до нескінченно великої суми в розмірі $55 трильйонів.

Деякі експерти галузі висловили сумнів, оскільки загальний глобальний обсяг міжнародних платежів становив близько $150 трильйонів у 2022 році, або $410 мільярдів на день. Порівняно з щоденним обсягом XRP в розмірі $1 трильйону, який може підняти ціну між $100 та $500, загальний глобальний щоденний обсяг в 2022 році був менше, ніж у півтора раза.

На момент публікації XRP торгувався за $0,566 після підйому на 0,41%.

Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot (+8%) увеличил производительность сети с помощью Agile Coretime, снижая затраты и улучшая эффективность. Обновление Polkadot 2.0 привлекло внимание разработчиков и инвесторов. 🔥🚀 #Polkadot #AgileCoretime
Просмотреть
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представит решение для масштабирования Solana, токен XAND, запуск 20 сентября 2024. Жидкий стейкинг SOL доступен 29 октября 2024. XAND токен запускается тоже 29 октября. Xandeum Labs получил $2,8 млн. 💡🚀 #Solana #XANDEUM
Просмотреть
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Смартфон Солана Сикер интегрирован с блокчейном, имеет улучшенные характеристики, поддерживает AI. Предзаказы открыты за $450, отправка в 2025 году. Интерес вызвал $70 млн дохода и рост цены на SOL. Время покажет успешность внедрения криптовалют. 📱💰🚀
Просмотреть
Реализация смарт-контрактов на платформе XRP Ledger: пошаговый подход
Реализация смарт-контрактов на платформе XRP Ledger: пошаговый подход
Обзор: Гендир XRPL Шварц поддерживает осторожную интеграцию смарт-контрактов, недавний пост оценивает программные возможности, способствующие использованию в реальном мире. Подчеркивает постепенное увеличение доверия. Развитие XRPL EVM sidechain предполагает дополнительное пространство для смарт-контрактов на платформе. 🚀🔗 #XRPL #смартконтракты
Просмотреть