Прогноз ціни мем-койна WIF на основі Solana до 2025 року

Прогноз ціни мем-койна WIF на основі Solana до 2025 року

Прогноз Мурада Махмудова, колишнього аналітика Goldman Sachs, стверджує, що dogwifhat (WIF) стане мем-койном на основі Solana, який обіцяє вийти до передових у 2025 році.

Аналітик вказав на те, що у спільноті WIF найвпливовіші та ефективні володарі з мінімум $1 тис.

Згідно з даними CoinGecko, WIF наразі є четвертим за розміром мем-койном з ринковою капіталізацією $1,47 млрд.

Мем-криптовалюта наразі продається за $1,48 після зниження майже на 2% за останні 24 години. WIF до $88?

Дослідницька фірма Cryptonary недавно прогнозувала, що ціна на Dogwifhat (WIF) може врешті-решт зрости до $88, якщо мем-койн розпочне `суперцикл`. Для цього він повинен повторити успіх велетенського мем-койна Dogecoin (DOGE).

Фірма зауважила, що монета змогла органічно досягти `виходу на орбіту`, що означає, що вона потенційно може зростати без постійної потреби в зовнішніх факторах.

Успіх WIF також пов`язаний з Solana. Зокрема, WIF має стратегічне положення в екосистемі Solana, що означає, що в нього може бути більше можливостей для зростання.

Надмірно оптимістичний випадок для WIF може підтримуватися кількістю володарів, сильними обсягами та сприятливим соціальним настроєм.

Базовий випадок фірми для WIF - $10 (6,25% зростання). Найкращий сценарій, який є досить спекулятивним, - досягнення WIF позначки у $88. Наступний топ-собака?

Як повідомлялося U.Today, Махмудов недавно прогнозував, що Dogecoin врешті-решт буде замінений як провідний мем-койн. Фактично, він очікує, що `фліппенінг` відбудеться в цьому році. WIF може бути одним з головних претендентів для здолання головної собаки на блоку.

Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot (+8%) увеличил производительность сети с помощью Agile Coretime, снижая затраты и улучшая эффективность. Обновление Polkadot 2.0 привлекло внимание разработчиков и инвесторов. 🔥🚀 #Polkadot #AgileCoretime
Просмотреть
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представит решение для масштабирования Solana, токен XAND, запуск 20 сентября 2024. Жидкий стейкинг SOL доступен 29 октября 2024. XAND токен запускается тоже 29 октября. Xandeum Labs получил $2,8 млн. 💡🚀 #Solana #XANDEUM
Просмотреть
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Смартфон Солана Сикер интегрирован с блокчейном, имеет улучшенные характеристики, поддерживает AI. Предзаказы открыты за $450, отправка в 2025 году. Интерес вызвал $70 млн дохода и рост цены на SOL. Время покажет успешность внедрения криптовалют. 📱💰🚀
Просмотреть
Реализация смарт-контрактов на платформе XRP Ledger: пошаговый подход
Реализация смарт-контрактов на платформе XRP Ledger: пошаговый подход
Обзор: Гендир XRPL Шварц поддерживает осторожную интеграцию смарт-контрактов, недавний пост оценивает программные возможности, способствующие использованию в реальном мире. Подчеркивает постепенное увеличение доверия. Развитие XRPL EVM sidechain предполагает дополнительное пространство для смарт-контрактов на платформе. 🚀🔗 #XRPL #смартконтракты
Просмотреть