ETH Dump: Фонд ARB відправляє 90 тис. ETH на Binance

ETH Dump: Фонд ARB відправляє 90 тис. ETH на Binance

ETH Dump: Користувачі панікують, оскільки кит відправляє 90 тис. ETH на Binance протягом 24 годин

Криптовалютна адреса, підозрювана належати Фонду ARB, неприбутковій організації, що допомагає тим, хто бореться з депресією, нещодавно переклала значну кількість ETH на криптовалютну біржу Binance, викликаючи страхи щодо можливого демпінгу ETH серед криптоспільноти.

8 годин тому гаманець (можливо належить #ARB_Foundation) вніс 60 тис. $ETH (~$150.33M) на #Binance.

Протягом 24 годин він вніс загалом 90 тис. $ETH (~$226.02M) на #Binance.

Адреса: https://t.co/zjzY3AsIo7

The Data Nerd, визнаний відстежувач на ланцюжку X, зауважив, що гаманець вніс 60 000 ETH, що еквівалентно $150.33 мільйонів, на Binance в останні години останнього дня серпня. За даними відстежувача на ланцюжку, останній депозит ETH збільшив загальну кількість адреси, яку відправили на Binance, до 90 000 ETH, що має приблизну вартість $226.02 мільйонів.

Відстежувач на ланцюжку, серед інших учасників криптоспільноти, вважає, що Фонд ARB готується до продажу своїх запасів ETH, перекладаючи їх на Binance, централізовану біржу (CEX). Зазвичай, користувачі криптовалют, які утримують великі токени, віддають перевагу зберіганню своїх активів поза CEX та під власною опікою, в основному з побоювань щодо безпеки. Вони переводять такі активи на CEX, коли хочуть обміняти їх на фіатні кошти або інші криптовалюти.

Поки Фонд ARB переводить ETH та інші потенційні ведмедині сигнали тиснуть на ціну ETH та призводять до її падіння. Ціна флагманської альткоїни, схоже, готова провалитися ще нижче після того, як знизилася на 1.6% у перші години неділі. Ціна тестує підтримку на рівні 0.236 Фібоначчі на щоденному графіку, порушення якої може призвести до падіння ETH до рівня підтримки в $2,116, встановленого під час краху 5 серпня.

ETH мало успіху відновити свій хмарний нахил протягом серпня, рухаючись горизонтально протягом майже всього місяця. Альткоїн торгувався за $2,475 на момент написання цієї статті, трохи нижче рівня $2,500, який функціонував як підтримка протягом більшої частини місяця, за даними з TradingView.

Відомості: Інформація, представлена в цій статті, носить інформаційний та освітній характер. Стаття не становить фінансових порад або порад будь-якого роду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, що виникли в результаті використання вмісту, продуктів чи послуг, згаданих. Користувачі рекомендується проявляти обережність перед вживанням будь-яких дій, пов`язаних із компанією.

Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум (ETH) нацелен на $2,800. Киты накапливают ETH, торговый объем растет, цена растет на 6%. Технический анализ предвещает рост до $2,800. Буллиш настроение трейдеров. 🚀📈
Просмотреть
Виталик Бутерин продает Ethereum во время роста цен
Виталик Бутерин продает Ethereum во время роста цен
📉 Виталик Бутерин снова выводит миллионы долларов из Ethereum, несмотря на свои прогнозы. Вопрос: что дальше? 🤔 #ETH #Бутерин
Просмотреть
Анализ цены Ethereum: $2.7K - следующая цель?
Анализ цены Ethereum: $2.7K - следующая цель?
Обзор: Цена Ethereum стабилизировалась в диапазоне $2,100 - $2,700, но медвежья структура остается. Возможно появление нового восходящего тренда при сохранении уровня $2,100 📈 #Ethereum #криптовалюта
Просмотреть
Кит Ethereum передает 10 000 ETH на биржу Kraken
Кит Ethereum передает 10 000 ETH на биржу Kraken
Обзор: Крупный кит Ethereum передал 10 000 ETH на биржу после 2-летнего бездействия, продав их за $24,37 млн. Другие участники ICO также начали продажи, вызывая беспокойство в сообществе. Быки Ethereum страдают, но актив поднялся на 4% до $2 431. 📈 #Ethereum #ICO #криптовалюты
Просмотреть