Прогноз ціни Bitcoin (BTC) у вересні

Прогноз ціни Bitcoin (BTC) у вересні

Що інвестори можуть очікувати від Bitcoin (BTC) у вересні

Ціна Bitcoin (BTC) була помірно розчаровуючою в серпні, слідуючи за падінням на початку і в кінці місяця.

Загальна перспектива для короля криптовалюти все ще є відмінною, але певні макрофінансові події можуть змінити цей результат. Наступне для Bitcoin

Ціна Bitcoin зараз тримається нижче $60,000 після 7.5% спаду за останній тиждень. У наступному місяці ця тенденція може продовжитися до початку `Уптобер`, коли інвестори очікують відновлення BTC.

`Вересень історично є негативним місяцем для Bitcoin, оскільки дані показують, що середня швидкість його втрат становить 6.56%. До цього моменту цього місяця настрій інвесторів стосовно Bitcoin був негативним, оскільки монета торгувалася між $49,000 і $66,000,` – розповів Іннокентій Ісерс, засновник і генеральний директор Paybis, журналу BeInCrypto.

Проте, Ісерс також включив потенціал зниження ставки, яку дуже очікує макрофінансовий ринок.

`Якщо Федералі успішно знизять процентну ставку у вересні, це може допомогти Bitcoin переписати свою негативну історію. Це через те, що зниження ставок зазвичай призводить до надмірного потоку доларів у економіці. Це знижує покупну спроможність долара, що подальше зміцнює перспективи Bitcoin як засобу збереження вартості. Багато інституційних інвесторів вже довели це своїми масовими накопиченнями Bitcoin. Якщо політика Федералів послаблює долар, перехід до ризикованих активів з вищим потенціалом зростання може бути неминучим,` – пояснив Ісерс.

Цей результат відповідає позиції макро показника ринкової цінності до реалізованої вартості (MVRV). MVRV визначає прибуток і збитки інвесторів. Наразі 90-денний MVRV Bitcoin становить -4.8%, вказуючи на прибутковість і можливий покупний тиск.

Історично MVRV Bitcoin між -2% і -12% сигналізували про початок відновлення і підйоми. Ці випадки були помічені наприкінці червня 2023 року, на початку жовтня 2023 року, і останнім часом на початку липня цього року.

Оскільки інвестори, як правило, використовують низькі ціни, вони переходять до додавання BTC до своїх гаманців під час таких випадків, вказуючи на -2% до -12% як зону можливості для накопичення. Якщо історія повториться, BTC був би на шляху до підйому й готування до значного зростання наприкінці місяця. Прогноз ціни BTC: Підйом перед підйомом

Є два можливі варіанти для ціни Bitcoin у вересні. Перший - більш практичний підхід, заснований на останніх сигналах, що вказують на те, що BTC залишиться під $68,300. Ця перешкода декілька разів не дала криптокоролю вибитися, і, беручи до уваги ведмежу обстановку, це може статися ще раз.

Другий варіант - вибивання зі зростаючого ширшого клина вище $68,300. Цей шаблон, який діє з початку березня, вказує, що виходити може принести висхідний рух на 22%. Хоча це малоймовірно, BTC може встановити новий історичний максимум вище $73,800.

Для цього мають статися вищезгадані фактори накопичення і зниження процентної ставки, і тільки підйом вище $70,000 підтвердить цей бичий результат.

Проте, якщо ціна Bitcoin не зможе пробити навіть $65,000, ймовірне узгодження під цією перешкодою та вище $57,040. Це може відхилити бичий тезіс, затримуючи ралі BTC до початку або середини жовтня.

Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Крипто-шортс теряют $147 млн. Криптовалютный рынок ликвидаций из-за возврата биткоина к $63 000. Биткоин позитивно реагирует на действия ФРС США. Это вызвало сжатие и ликвидацию на $201 млн, преимущественно короткие контракты.📉📈🚀
Просмотреть
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Биткоин и S&P 500 демонстрируют растущую корреляцию, вызванную входом институциональных игроков и снижением ставок ФРС. Биткоин превзошел большинство альткоинов, достигнув $63,000. Ожидается увеличение корреляции из-за ETF и снижения ставок. 🔗📈🚀
Просмотреть
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Цена биткойна преодолевает сопротивление и нацеливается на $65 тыс. Быки поднимают цену, сформировав восходящий тренд. Технические индикаторы в сторону роста. 🚀💰
Просмотреть
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
🔝🌍 США лидируют с $12.16 млрд биткойнов, Великобритания, Бутан и Сальвадор следующие. США активны, Великобритания пассивна, Бутан и Сальвадор часто проводят транзакции. Каждое правительство имеет уникальный подход к управлению своими крипто-активами.
Просмотреть