Прогноз Ентоні Помпліано: Bitcoin готується до бикової фази

Прогноз Ентоні Помпліано: Bitcoin готується до бикової фази

Інвестор Ентоні Помпліано говорить, що Bitcoin почне `підніматися` після бокової літа - ось його часовий графік

Давній бик криптовалюти Ентоні Помпліано пропонує своє прогнозування щодо Bitcoin (BTC), оскільки криптовалютний актив-флагман торгується в діапазоні.

У інтерв`ю CNBC Помпліано каже, що Bitcoin торгувався боково останні кілька місяців через зменшену активність влітку.

`Ну, я думаю, це просто бокове літо, знаєте. Люди, як вони побачили цей величезний вибух після того, як Bitcoin ETF (біржовий фонд) був схвалений ще в цьому році. Багато капіталу злився в це, як роздрібний, так і кілька інституційних.

І коли наступило літо, люди, я думаю, трохи просто відійшли від цього`.

Bitcoin торгується на рівні $59,308 на момент написання.

Помпліано також говорить, що якщо історія повториться, бикова фаза для Bitcoin може початися у найближчі тижні.

`Я, дійсно, вважаю, що якщо дивитися на історичні цикли бикового руху, кінець третього кварталу у четвертому кварталі починаються рухи. І ви почнете побачити, я знаю, що ціна активу піднімається звідти`.

Звертаючись до інших криптовалютних активів, Помпліано каже, що слабка продуктивність Ethereum (ETH) відносно Bitcoin та Solana (SOL) може бути пов`язана з відсутністю єдиного визначального характеру.

`Я думаю, що з Ethereum люди все ще намагаються з`ясувати, що це таке і чи варто мати його в своєму портфелі чи ні. Якщо подивитися на запуск [spot Ethereum] ETF, то він мав великий перший тиждень чи так, але ви про це не чуєте говорять майже взагалі, як чуєте людей говорять про Bitcoin.

Так що деякі люди думають про нього як про світовий комп`ютер, деякі люди думають про нього як про ультразвукові гроші, деякі люди думають про нього як, знаєте, назвіть свою іншу нарративну. Але я вважаю, що відсутність чіткої історії означає, що інтерес нещодавно слабшає.

І якщо ви повернетеся назад і подивитеся на його фінансові результати, знаєте, він тримався на рівні $2,400 плюс-мінус протягом досить довгого часу. Так що, в той час як Bitcoin, Solana [і] інші в цей час значно піднялися, Ethereum фактично залишався на місці`.

Ethereum торгується на рівні $2,529 на момент написання.

Bitcoin та Solana піднялися на 102% та 478% відповідно від відкриття серпня 2023 року, тоді як Ethereum зростав на 35% протягом того ж періоду.

Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Биткоин и S&P 500 демонстрируют растущую корреляцию, вызванную входом институциональных игроков и снижением ставок ФРС. Биткоин превзошел большинство альткоинов, достигнув $63,000. Ожидается увеличение корреляции из-за ETF и снижения ставок. 🔗📈🚀
Просмотреть
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Цена биткойна преодолевает сопротивление и нацеливается на $65 тыс. Быки поднимают цену, сформировав восходящий тренд. Технические индикаторы в сторону роста. 🚀💰
Просмотреть
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
🔝🌍 США лидируют с $12.16 млрд биткойнов, Великобритания, Бутан и Сальвадор следующие. США активны, Великобритания пассивна, Бутан и Сальвадор часто проводят транзакции. Каждое правительство имеет уникальный подход к управлению своими крипто-активами.
Просмотреть
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Аналитик Джейми Кутс считает, что криптовалютный рынок близок к завершению медвежьего тренда. Уровень Bitcoin в $63 000 может быть сигналом возможного бычьего ралли. Подъем индекса сезона альткоинов и активность смарт-контрактов также указывают на оптимизм. 📈🐂
Просмотреть