Падіння цін на криптовалюти у серпні: біткоін, Ethereum та Solana

Падіння цін на криптовалюти у серпні: біткоін, Ethereum та Solana

Ціна біткоіна знову падає, з Ethereum та Solana, які зменшилися на понад 20% у серпні

Важкий тиждень для біткоіна триває й далі у п`ятницю, і ціна провідної криптовалюти впала нижче $58,000. Проте, якщо для біткоіна це був невдалий місяць, то як Ethereum, так і Solana побачили значно більші відсоткові спади протягом серпня.

Зараз біткоін опустився на понад 4% за останню добу і зараз становить $57,932, за даними CoinGecko. Це навіть нижче, ніж позначка $58,060, до якої досяг вівторок цього тижня.

Біткоін вже опустився майже на 6% цього тижня і близько 9% з початку серпня. Проте, як було відзначено, під час падіння BTC інші провідні криптоактиви не впоралися так добре.

За поточної ціни $2,440, Ethereum (ETH) втратив 5% за день і майже 9% цього тижня. Проте він знизився понад 22% протягом цього місяця після початку серпня на рівні близько $3,146.

Solana посіла гірше становище за день, втративши майже 9% до поточної ціни близько $133 і зізйомувавши подібне щотижневе падіння. Проте SOL врізно понизився більше, ніж на 21%, починаючи серпень майже на межі $169.

Інші провідні монети показали подібні втрати протягом серпня, з Dogecoin (DOGE) втрачаючи приблизно 18% та Toncoin (TON) The Open Network падаючи на 21%. TON майже не змінювався в серпні до минулого вікенду, але різко впав після затримання співзасновника та генерального директора Telegram Павла Дурова в минулу суботу, враховуючи близький зв`язок TON з популярним додатком обміну повідомленнями.

Спади на ринку збільшили ліквідації, з вибуванням позицій на суму $186 мільйонів за останні 24 години за даними CoinGlass. Приблизно $162 мільйони з них становили довгі позиції, при цьому Біткоін лідирував у всіх ліквідаціях майже на $58 мільйонів.

Немає очевидних причин для п`ятничного падіння ринку. Фондовий ринок трохи знизився у п`ятницю, після того, як звіт про інфляцію Федеральної резервної системи відповідав очікуванням. Це посилить очікування на те, що обрізки ставок залишаються на межі після того, як голова Феду Джером Пауелл сказав на минулому тижні, що `настав час для налаштування політики`.

Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Биткоин и S&P 500 демонстрируют растущую корреляцию, вызванную входом институциональных игроков и снижением ставок ФРС. Биткоин превзошел большинство альткоинов, достигнув $63,000. Ожидается увеличение корреляции из-за ETF и снижения ставок. 🔗📈🚀
Просмотреть
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Цена биткойна преодолевает сопротивление и нацеливается на $65 тыс. Быки поднимают цену, сформировав восходящий тренд. Технические индикаторы в сторону роста. 🚀💰
Просмотреть
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
🔝🌍 США лидируют с $12.16 млрд биткойнов, Великобритания, Бутан и Сальвадор следующие. США активны, Великобритания пассивна, Бутан и Сальвадор часто проводят транзакции. Каждое правительство имеет уникальный подход к управлению своими крипто-активами.
Просмотреть
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Аналитик Джейми Кутс считает, что криптовалютный рынок близок к завершению медвежьего тренда. Уровень Bitcoin в $63 000 может быть сигналом возможного бычьего ралли. Подъем индекса сезона альткоинов и активность смарт-контрактов также указывают на оптимизм. 📈🐂
Просмотреть