Прогноз ціни FET від аналітика базується на запуску нового токена ASI.

Прогноз ціни FET від аналітика базується на запуску нового токена ASI.

FET руйнується, оскільки Альянс Штучного Інтелекту планує представити новий токен ASI

Ціна внутрішнього токена Artificial Superintelligence Alliance, FET, опускалася протягом останніх п`яти днів. Цей тиждень приніс змішення ціни FET до зони покупки, узгоджуючись з прогнозом криптоаналітика. Аналітик, який опублікував свої прогнози на платформі X, сказав, що повторне тестування рівня $1.10 створює ідеальну точку входу для FET в ринку, спрямованому на зростання.

Цей аналітик також пов`язав останню поведінку FET із запуском нового токена ASI, універсального токена для Штучного Інтелекту. ASI є продуктом злиття трьох проектів з блокчейну штучного інтелекту: Fetch.ai, SingularityNet та Ocean Protocol. FET - один із трьох токенів, який аналітик очікує, що врешті-решт підхопить бульовий тренд після їхніх початкових спадів.

Прогноз ціни FET аналітика базується на технічному патерні, виявленому на щоденному графіку токена AI. Вони поділилися знімком екрана, показуючи, як FET потрапив в патерн падаючого клина. За словами аналітика, альткоін повинен вийти з формації падаючого клина на щоденному графіку, щоб спровокувати бульовий ралі.

Дані TradingView підтверджують, що FET вже протестував підтримку на рівні $1.10, передбачену аналітиком. Токен Штучного Інтелекту знизився до $1.0992 сьогодні раніше, перш ніж трохи покріпити і наразі торгується на рівні $1.1190. На підставі прогнозів аналітика користувачі очікують невдовзі потенційного ралі FET, можливо, досягнувши цілей вище $1.50.

Тим часом, AGIX, внутрішній токен SingularityNet, також нещодавно знизився за патерном, співпадаючим з OCEAN, внутрішнім токеном Ocean Protocol. Отже, всі три криптовалюти, пов’язані з універсальним токеном ASI, нещодавно знизилися. Однак користувачі очікують, що цей тренд зміниться на основі прогнозу аналітика. Поточний фокус - на падаючому клині на щоденному графіку FET, де криптокористувачі сподіваються побачити вибух невдовзі.

Відмова від відповідальності: Інформація, представлена в цій статті, призначена лише для інформаційних та навчальних цілей. Стаття не становить фінансової поради або поради будь-якого роду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, понесені в результаті використання вмісту, продуктів або послуг, згаданих. Читачам рекомендується проявляти обережність перед тим, як приймати будь-які дії, пов`язані з компанією.

Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
DeFi Education Fund CLO: Настроение в крипто позитивное. Слушания SEC - ключевой момент для будущего отрасли. Ждем четких регуляторных рамок для развития криптопространства в США. 🚀🔑 #DeFi #SEC #криптовалюты
Просмотреть
Прогноз на рост цены криптовалюты Dogwifhat до $5
Прогноз на рост цены криптовалюты Dogwifhat до $5
Эксперт прогнозирует рост цены криптовалюты Dogwifhat (WIF) до $5. WIF находится на восходящем тренде, фиксируя рост цены. Положительная динамика также отражается на других мем-криптовалютах. 🚀📈
Просмотреть
Бретт: ожидается рост на 26%
Бретт: ожидается рост на 26%
🚀 Бретт готовится к взрывному движению, ожидается рост на 26%. Поддержку оказывает улучшенное настроение инвесторов, низкая волатильность и положительные индикаторы. 📈👀
Просмотреть
Рост биткоина и золота благодаря обесцениванию денег
Рост биткоина и золота благодаря обесцениванию денег
Биткоин и золото достигли рекордных цен, реагируя на глобальную ликвидность и снижение процентных ставок. Золото выросло на 27%, биткоин стал лидером по доходности. Федеральная резервная система и стимулирует экономику, что благоприятно для криптовалют. 🔥📈
Просмотреть