Аналіз ціни Bitcoin на вересень: падіння чи відновлення

Аналіз ціни Bitcoin на вересень: падіння чи відновлення

Ціна Bitcoin зазнала двох значних падінь у серпні. Але що чекає його в майбутньому? Ось що кажуть високопоказники про потенційну ціну в вересні.

1) Ціна Bitcoin зазнала двох значних падінь в серпні!

Чи буде вона продовжувати падати чи відскочить від дна?

Давайте скористаємося 5 показниками, щоб вирішити, чи варто втечи від верхньої позиції Bitcoin.

Техніка довгострокової оцінки на основі логарифмічної кривої зростання, Bitcoin Rainbow Chart, продовжує підтверджувати, що Bitcoin все ще недооцінений. Згідно з останніми даними LookOnChain, ринок ще не досяг піку, сигналізуючи про потенціал майбутнього зростання цін.

Крім того, поточне значення відносного індексу сили (RSI), коливальника імпульсу, який вимірює величину і швидкість руху ринку, становить 61,87. Коли RSI перевищує 70, це свідчить про те, що Bitcoin досягло насиченості і незабаром зазнає краху у своїй ціні. Коли він менше 30, це означає, що він перепроданий і може бути готовий до зростання.

Крім того, на тепловій карті 200-тижневої рухливої середньої (200-week Moving Average Heatmap) можна спостерігати синій сигнал, що є довгостроковим індикатором тренду, який показує середню ціну Bitcoin за останні 200 тижнів. Цей колір історично вказує на те, що ціна Bitcoin ще не на своєму вищому рівні і може подальше зрости.

Також Bitcoin все ще доступний згідно зі статистикою кумулятивної вартості знищених монетних днів (CVDD), яка відстежує загальну кількість днів, протягом яких зберігаються монети, перш ніж вони будуть використані. Ціна наближається до зеленої лінії на графіку CVDD, яка часто показує сприятливий момент для покупки. Поточна інформація з CVDD спонукає до покупки і підтримує ідею, що ринок ще не на межі падіння.

Незважаючи на труднощі, що створюються збільшеною конкуренцією і коливаннями цін, поточне ринкове середовище та стратегічні рухи китів підтверджують, що можливості для прибутковості в Bitcoin можуть існувати.

Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Крипто-шортс теряют $147 млн. Криптовалютный рынок ликвидаций из-за возврата биткоина к $63 000. Биткоин позитивно реагирует на действия ФРС США. Это вызвало сжатие и ликвидацию на $201 млн, преимущественно короткие контракты.📉📈🚀
Просмотреть
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Биткоин и S&P 500 демонстрируют растущую корреляцию, вызванную входом институциональных игроков и снижением ставок ФРС. Биткоин превзошел большинство альткоинов, достигнув $63,000. Ожидается увеличение корреляции из-за ETF и снижения ставок. 🔗📈🚀
Просмотреть
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Цена биткойна преодолевает сопротивление и нацеливается на $65 тыс. Быки поднимают цену, сформировав восходящий тренд. Технические индикаторы в сторону роста. 🚀💰
Просмотреть
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
🔝🌍 США лидируют с $12.16 млрд биткойнов, Великобритания, Бутан и Сальвадор следующие. США активны, Великобритания пассивна, Бутан и Сальвадор часто проводят транзакции. Каждое правительство имеет уникальный подход к управлению своими крипто-активами.
Просмотреть