Накопичення Bitcoin китами: $58,900 - критичний рівень

Накопичення Bitcoin китами: $58,900 - критичний рівень

У центрі уваги Bitcoin (BTC) зараз ціна $58,900. Згідно з даними Santiment, це виглядає як хороше місце для великих інвесторів, або `китів` та `акул`, як свідчать їх гаманці, що містять від 10 до 10,000 BTC. Ці тримачі постійно додають монети до своїх резервів, накопичивши за останній місяць 133,300 BTC.

Здається, що навіть коли менші трейдери розводяться зі своїми резервами, ці досвідчені інвестори все ще бачать значну вартість в Bitcoin за поточних цін. Великі інвестори вважають ціну $58,900 привабливою через свій підхід. Оскільки вони мають гроші та терпіння чекати на довгострокові зиски, кити та акули зазвичай купують під час не визначених часів на ринку або коли ціни падають.

Ймовірно, вони готуються до майбутніх прибутків, накопичуючи на цьому етапі, вважаючи, що Bitcoin врешті-решт підніметься знову і досягне нових піків. Незалежно від короткострокових коливань на ринку, їхній патерн накопичення свідчить про міцну віру в довгострокову цінність Bitcoin.

Ця ідея підтримується поданим графіком цін на Bitcoin. Згідно з графіком, Bitcoin рухається внизовим каналом, при цьому позначка $58,900 слугує критичним рівнем підтримки. Крім того, 200-денна експоненційна рухома середня (EMA) збігається з цим рівнем.

Ідея того, що ця ціна є хорошою зоною для накопичення для великих інвесторів, підкріплюється тим, що Bitcoin знаходить підтримку навколо цього рівня. Крім того, графік показує, що бича моментум поки не повністю в грі, оскільки Bitcoin має труднощі з розбиттям вище 50-денної EMA.

Але постійне накопичення китами свідчить про те, що вони можуть готуватися до майбутнього прориву. Новий тренд на Bitcoin можливий, якщо він зможе утримати підтримку на рівні $58,900 та врешті-решт прорвати 50-денну EMA.

Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Крипто-шортс теряют $147 млн. Криптовалютный рынок ликвидаций из-за возврата биткоина к $63 000. Биткоин позитивно реагирует на действия ФРС США. Это вызвало сжатие и ликвидацию на $201 млн, преимущественно короткие контракты.📉📈🚀
Просмотреть
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Биткоин и S&P 500 демонстрируют растущую корреляцию, вызванную входом институциональных игроков и снижением ставок ФРС. Биткоин превзошел большинство альткоинов, достигнув $63,000. Ожидается увеличение корреляции из-за ETF и снижения ставок. 🔗📈🚀
Просмотреть
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Цена биткойна преодолевает сопротивление и нацеливается на $65 тыс. Быки поднимают цену, сформировав восходящий тренд. Технические индикаторы в сторону роста. 🚀💰
Просмотреть
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
🔝🌍 США лидируют с $12.16 млрд биткойнов, Великобритания, Бутан и Сальвадор следующие. США активны, Великобритания пассивна, Бутан и Сальвадор часто проводят транзакции. Каждое правительство имеет уникальный подход к управлению своими крипто-активами.
Просмотреть