Прогноз на 2024 рік для Bitcoin: Золото та криптовалюти

Прогноз на 2024 рік для Bitcoin: Золото та криптовалюти

Прогноз на 2024 рік для Bitcoin: Як останній рекорд золота може сигналізувати про масштабний взрив криптовалют!

Чи може гольф передбачити наступну хвилю зростання Bitcoin? Це зараз сенсаційне питання в криптоспільноті. Останній пост, що стосується цього, опублікований засновником фонду Capriole, Чарльзом Едвардсом, зібрав багато уваги учасників криптогромади. Ларк Дейвіс, інвестор Bitcoin, поділився думкою Едвардса в короткому відео, опублікованому в Ікс, запрошуючи людей коментувати, що вони думають про цікаву інформацію, поділену засновником фонду Capriole. Усі основні подробиці цих подій наведені нижче. Проходьте через них, якщо бажаєте! Відношення між золотом та Bitcoin: Що думають експерти криптовалют

Прямого відношення між золотом та Bitcoin немає, крім того, що обидва є прибутковими активами. Але, останній час Едвардс виявив міцну взаємозв`язок між цими двома активами. Він заявив, що поточні рухи ціни золота можуть дати підказку про майбутні рухи ціни Bitcoin. Він пояснив, що основні тенденції в BTC слідували за тенденціями в золоті на декілька місяців.

Ландшафт Bitcoin Market: Який є поточний статус

Поточна ціна BTC становить всього $59,650.84. Тільки за останні 30 днів ринок побачив падіння принаймні на 10.6%. Так само, за останні сім днів, було зафіксовано спад майже на 2.0%.

У початку цього місяця, серпень 2024 року, ринок Bitcoin відкрився з зеленою свічкою, в якій ціна на час закриття склала $65,265. В наступні дні, принаймні чотири великі червоні свічки були сформовані на одноденному графіку Bitcoin. 5-го серпня, коли ринок досяг дна, ціна впала до $53,987, під впливом збільшеного обсягу в $437.756 млн.

Хоча 8-го серпня було створено довгу зелену свічку, вона була позбавлена підтримки індикатора обсягу, оскільки в той день обсяг склав всього $225.652 млн - набагато менше, ніж було того дня, коли ринок був знищений. Після знайдення підтримки на рівні $57,670, 23-го серпня ринок досяг максимуму в $64,115. Але дві послідовні свічки додзі, сформовані після максимуму, свідчать про те, що ринок не повністю відновився від сильного тиску на продаж. За останні два дні було сформовано дві міцні червоні свічки.

Загалом, якщо спрогноз, зроблений Едвардсом, можна вважати правдоподібним, то ринок Bitcoin рухається до початку сильної бикової тенденції. Зараз графік не показує жодних сильних знаків, що підтверджують цю можливість. Але є ймовірність того, що в найближчі дні графік покаже сильні знаки, якщо настрій ринку перейде на користь запропонованої тенденції.

Також прочитайте: Криптовалютні новини: ці альткоїни знаходяться під ризиком серйозного обвалу

Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Крипто-шортс теряют $147 млн. Криптовалютный рынок ликвидаций из-за возврата биткоина к $63 000. Биткоин позитивно реагирует на действия ФРС США. Это вызвало сжатие и ликвидацию на $201 млн, преимущественно короткие контракты.📉📈🚀
Просмотреть
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Биткоин и S&P 500 демонстрируют растущую корреляцию, вызванную входом институциональных игроков и снижением ставок ФРС. Биткоин превзошел большинство альткоинов, достигнув $63,000. Ожидается увеличение корреляции из-за ETF и снижения ставок. 🔗📈🚀
Просмотреть
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Цена биткойна преодолевает сопротивление и нацеливается на $65 тыс. Быки поднимают цену, сформировав восходящий тренд. Технические индикаторы в сторону роста. 🚀💰
Просмотреть
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
🔝🌍 США лидируют с $12.16 млрд биткойнов, Великобритания, Бутан и Сальвадор следующие. США активны, Великобритания пассивна, Бутан и Сальвадор часто проводят транзакции. Каждое правительство имеет уникальный подход к управлению своими крипто-активами.
Просмотреть