Ціни на Bitcoin падають: аналіз причин

Ціни на Bitcoin падають: аналіз причин

Ціни на Bitcoin впали нижче $58,000 через різні фактори, які посилили втрати.

Ціни на Bitcoin відчули небезпечні впадини за останні кілька днів, знизившись з майже $65,000 до менше ніж $58,000, оскільки кілька факторів об`єдналися, щоб знизити ціну криптовалюти.

Цифрова валюта, найбільша за загальною ринковою вартістю в світі, опустилася до приблизно $57,850 сьогодні, згідно з даними Coinbase, наданими TradingView.

Криптовалюта впала до цього рівня після зростання до понад $64,800 25 серпня, додаткові дані Coinbase від TradingView показують.

Цифровий актив відновив деякі з цих втрат, торгуючи близько $59,100 на момент написання цього тексту.

Після досягнення своєї найвищої вартості приблизно за три тижні 25 серпня, Bitcoin може змінити напрямок й почав рухатися вниз через значний технічний опір наближено до рівня $64,000, за словами Хуліо Морено, керівника досліджень CryptoQuant.

Додаткові потоки обміну

Велика кількість криптовалюти поступила на ринки обміну в момент, коли Bitcoin вже падав, згідно з додатковими даними CryptoQuant.

Ці події сприяли прискоренню внизового руху Bitcoin, він стверджував.

Великий продаж

Зниження Bitcoin призвело до великого продажу, що означає, що багато трейдерів мусили ліквідувати свої довгі позиції по мірі зниження вартості криптовалюти.

Ще одним важливим фактором, на який аналітики вказують як на вплив на останні рухи цін на Bitcoin, є реакція ринку на останні фінансові результати від чипвиробника Nvidia Corporation.

Повідомлення про власні активи: в мене є деяка кількість Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin, Ether, EOS та SOL.

Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Крипто-шортс теряют $147 млн. Криптовалютный рынок ликвидаций из-за возврата биткоина к $63 000. Биткоин позитивно реагирует на действия ФРС США. Это вызвало сжатие и ликвидацию на $201 млн, преимущественно короткие контракты.📉📈🚀
Просмотреть
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Биткоин и S&P 500 демонстрируют растущую корреляцию, вызванную входом институциональных игроков и снижением ставок ФРС. Биткоин превзошел большинство альткоинов, достигнув $63,000. Ожидается увеличение корреляции из-за ETF и снижения ставок. 🔗📈🚀
Просмотреть
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Цена биткойна преодолевает сопротивление и нацеливается на $65 тыс. Быки поднимают цену, сформировав восходящий тренд. Технические индикаторы в сторону роста. 🚀💰
Просмотреть
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
🔝🌍 США лидируют с $12.16 млрд биткойнов, Великобритания, Бутан и Сальвадор следующие. США активны, Великобритания пассивна, Бутан и Сальвадор часто проводят транзакции. Каждое правительство имеет уникальный подход к управлению своими крипто-активами.
Просмотреть