Біткоїн: спад ціни та можливий великий ралі

Біткоїн: спад ціни та можливий великий ралі

Раптовий спад Біткоїна: Чи може це бути налаштуванням для великої ралі? Аналітик висловлює свої думки

Біткоїн, провідна криптовалюта у світі, відчула помітний спад ціни протягом останніх двох днів, знизившись з максимуму у $63,000 до як мінімум $57,000. Цей спад можна вважати неочікуваним, оскільки він здивував багатьох.

Наразі криптоаналітики переоцінюють своє ставлення до Біткоїна. Незважаючи на відсутність надії на биковий каталізатор, деякі аналітики вважають, що цей триваючий спад може бути тимчасовим відступом в рамках більшого бикового тренду. Спад Біткоїна Підказує Налаштування для Масштабної Ралі?

Відомий криптоаналітик Javon Marks недавно поділився своїм оновленим поглядом на Біткоїн, вказуючи на те, що останній спад може бути короткотривалим відступом, а не початком тривалого зниження.

За словами Маркса, Біткоїн демонструє кілька бикових паттернів, які вказують на можливість відновлення до рівня $65,000. Він підкреслює, що хоча поточне падіння є значним, загальна структура ринку залишається незмінною.

Маркс відзначив, що один із бикових паттернів, помічений в найближчому графіку Біткоїна, вказує на можливу зміну напрямку, яка може призвести до відновлення вище $65,000.

Він подробице пояснив, що на більшому масштабі інший биковий формат натякає на можливе зростання на 21% від поточних рівнів, що може вивести ціну Біткоїна понад $73,000. Цей оптимістичний прогноз базується на історичних паттернах та технічних показниках, які вказують на те, що Біткоїн може підготовлюватися до сильного відбою. Один із багатьох бикових паттернів #Bitcoin (BTC) у найближчій перспективі присутній тут, що свідчить про те, що останній відступ є тимчасовим і можливим відновленням до рівня $65,000!

На більшому масштабі, інший биковий паттерн продовжує наводити на понад 21% зростання до $73,000+… https://t.co/sDVnmZbkIo pic.twitter.com/4k1rJV5EYU — JAVON⚡️MARKS (@JavonTM1) 28 серпня 2024 Чи Був Спад Щось Надзвичайним?

Хоча деякі інвестори можуть бути занепокоєні через останнє зниження, інші аналітики закликають до спокою. Відомий фігурант у криптоаналітичній спільноті Moustache порівняв поточну ринкову ситуацію з виступом Біткоїна під час кризи COVID-19 2020 року.

Він вказав на те, що поточне зниження нагадує маркетологічну поведінку, спостережену під час того періоду, що врешті-решт призвело до значного відновлення.

Мусташ порівняв графіки, порівнюючи кризу COVID 2020 року з поточною ринковою динамікою в 2024 році, зокрема зосереджуючись на схожостях у ціновій діяльності Біткоїна протягом цих двох періодів.

Він зауважив, що незважаючи на тимчасову волатильність, рухи ціни Біткоїна в 2024 році виглядають, ніби повторюють аналогічний патерн відновлення 2020 року. Згідно з Мусташем, це позитивний знак, який свідчить про те, що Біткоїн може незабаром зробити відбиток, повторюючи після кризової хвилі, яку ми бачили в 2020 році.

Зображення створене за допомогою DALL-E, Графік від TradingView

Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Крипто-шортс теряют $147 млн. Криптовалютный рынок ликвидаций из-за возврата биткоина к $63 000. Биткоин позитивно реагирует на действия ФРС США. Это вызвало сжатие и ликвидацию на $201 млн, преимущественно короткие контракты.📉📈🚀
Просмотреть
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Биткоин и S&P 500 демонстрируют растущую корреляцию, вызванную входом институциональных игроков и снижением ставок ФРС. Биткоин превзошел большинство альткоинов, достигнув $63,000. Ожидается увеличение корреляции из-за ETF и снижения ставок. 🔗📈🚀
Просмотреть
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Цена биткойна преодолевает сопротивление и нацеливается на $65 тыс. Быки поднимают цену, сформировав восходящий тренд. Технические индикаторы в сторону роста. 🚀💰
Просмотреть
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
🔝🌍 США лидируют с $12.16 млрд биткойнов, Великобритания, Бутан и Сальвадор следующие. США активны, Великобритания пассивна, Бутан и Сальвадор часто проводят транзакции. Каждое правительство имеет уникальный подход к управлению своими крипто-активами.
Просмотреть