Запуск токену Blum: останні новини та лістинг BLUM

Запуск токену Blum: останні новини та лістинг BLUM

Коли відбудеться запуск токену Blum? Останні новини про лістинг BLUM

Основні моменти: Команда Blum ще не оголосила офіційну дату запуску токену BLUM. Здається, команда планує випустити токен, принаймні згідно до їхнього сказаного. Уважайте на соціальні публікації та сайти, які рекламують роздачу токенів BLUM.

Blum - децентралізована криптовалютна біржа, яка побудована як міні-додаток Telegram, що дозволяє користувачам торгувати мем койнами та іншими цифровими валютами прямо в месенджері Telegram. На момент написання, додатком користуються мільйони користувачів, які збирають Blum Points (BPs), виконуючи різні завдання і просто використовуючи біржу.

Коли додаток Telegram вийшов у квітні, офіційний пост в блозі був спрямований на те, щоб більшість читачів повірили, що BPs будуть у певній мірі пов`язані з майбутнім токеном BLUM. Ось витримка з посту:

`Точки будуть справжніми внутрішніми засобами у системі Blum. Ви також зможете торгувати ними за підвищення та інші круті речі у майбутньому. Так що інформації про токен ми ще не випускали офіційно, але ви можливо почули деякі шепоти!`

Будьте в курсі у світі криптовалют! Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram за останніми новинами, оновленнями та інсайтами про все, що стосується криптовалют. Не пропустіть тренди на ринку та можливості!

Приєднуйтесь до спільноти Telegram

Коли відбудеться запуск токену Blum?

До цього часу немає офіційної інформації про дату запуску токену Blum. Хоча деякі онлайн-джерела стверджують, що токен може вийти вже у вересні або жовтні, здається, що більшість цих джерел просто вигадують. Це не означає, що токен не вийде у наступні місяці; це лише те, що команда Blum поки не надала жодної інформації про точну дату.

Фактично, єдине згадування про токен BLUM у офіційному акаунті X (Twitter) пов`язане з попередженням команди спільноту відносно можливих шахраїв, які використовують фейкові токени та NFT.

ВАЖЛИВО Ваша транзакція #TON може трохи затриматись на підтвердження - все це від того, як працює мережа. Жодних стресів, просто будьте терплячими та не надсилайте кілька транзакцій. Також, будьте обережні з фейковими NFT та `безкоштовностями` - це пастки. Просто щоб ви знали, немає жодного токену BLUM, NFT або... - Blum (@blumcrypto) 25 серпня 2024 р.

Варто зазначити, що офіційний акаунт X за Blum уточнив, що Blum оголосить токен офіційно, коли буде готова. `Ні, ще немає токену Blum чи NFT. Ми оголосимо про це офіційно, якщо щось зміниться`, - написали вони у пості з кінця травня.

Я знаю, що займаюся дрібницями, але використання слова `поки` у цьому контексті досить чітко підтверджує ідею того, що Blum в кінцевому підсумку випустить власний токен.

Тим часом, ви можете перевірити інші міні-додатки на базі Toncoin, які дозволяють гравцям заробляти монети, які в кінцевому підсумку можуть бути обмінювані на реальні токени:

Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot (+8%) увеличил производительность сети с помощью Agile Coretime, снижая затраты и улучшая эффективность. Обновление Polkadot 2.0 привлекло внимание разработчиков и инвесторов. 🔥🚀 #Polkadot #AgileCoretime
Просмотреть
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представит решение для масштабирования Solana, токен XAND, запуск 20 сентября 2024. Жидкий стейкинг SOL доступен 29 октября 2024. XAND токен запускается тоже 29 октября. Xandeum Labs получил $2,8 млн. 💡🚀 #Solana #XANDEUM
Просмотреть
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Смартфон Солана Сикер интегрирован с блокчейном, имеет улучшенные характеристики, поддерживает AI. Предзаказы открыты за $450, отправка в 2025 году. Интерес вызвал $70 млн дохода и рост цены на SOL. Время покажет успешность внедрения криптовалют. 📱💰🚀
Просмотреть
Реализация смарт-контрактов на платформе XRP Ledger: пошаговый подход
Реализация смарт-контрактов на платформе XRP Ledger: пошаговый подход
Обзор: Гендир XRPL Шварц поддерживает осторожную интеграцию смарт-контрактов, недавний пост оценивает программные возможности, способствующие использованию в реальном мире. Подчеркивает постепенное увеличение доверия. Развитие XRPL EVM sidechain предполагает дополнительное пространство для смарт-контрактов на платформе. 🚀🔗 #XRPL #смартконтракты
Просмотреть