Назва статті: DOGS: криптовалюта-мем на блокчейні TON

Назва статті: DOGS: криптовалюта-мем на блокчейні TON

Криптовалюту-мем DOGS, що запущена на блокчейні TON та натхненна смішними мемами, сьогодні буквально вибухнула в ціні в середньому криптовалютному ринку. DOGS побачили стрімке зростання в 38%, знижуючись з рівня всього $0.0012 до $0.00167 всього за три години.

В результаті такого швидкого зростання ціни, новачок в арені мем-криптовалют на тему собак майже дотягнув до свого розміщення на Binance за $0.0018.

На даний момент DOGS має капіталізацію на рівні $803 мільйони та щоденний обсяг у $1.56 мільярда. Це робить його 75-м та 9-м за розмірами криптовалютою в цих показниках відповідно.

Проте, у плані цінової динаміки ця криптовалюта, базована на TON, стала кращим виконавцем серед 100 найбільших цифрових активів. Що таке DOGS?

Додаток DOGS з`явився на Telegram у початку липня. Його суть полягала в наданні користувачеві токенів з такою ж назвою залежно від дати реєстрації облікового запису у месенджері та для запрошення нових користувачів через реферальну систему.

Отже, за максимально можливий `вік` облікового запису у 11 років, ви могли отримати близько 10 000 токенів DOGS. Творці відразу оголосили плани запуску токена та його розміщення на криптобіржах.

Логотип додатку DOGS відображає персонажа Спотті, неофіційного символу соціальної мережі VK, створеного Павлом Дуровим під час благодійного аукціону. Цікаво, що приблизно через 10 років живопис за спиною Спотті став повноправним цифровим активом, а Дуров опинився в тюрмі у Франції.

Дуже випадково те, що запуск токена відбувся на другий день після арешту творця Telegram за численними звинуваченнями, суть яких полягає у відмові співпрацювати з органами влади у розкритті приватних даних користувачів.

Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot (+8%) увеличил производительность сети с помощью Agile Coretime, снижая затраты и улучшая эффективность. Обновление Polkadot 2.0 привлекло внимание разработчиков и инвесторов. 🔥🚀 #Polkadot #AgileCoretime
Просмотреть
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представит решение для масштабирования Solana, токен XAND, запуск 20 сентября 2024. Жидкий стейкинг SOL доступен 29 октября 2024. XAND токен запускается тоже 29 октября. Xandeum Labs получил $2,8 млн. 💡🚀 #Solana #XANDEUM
Просмотреть
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Смартфон Солана Сикер интегрирован с блокчейном, имеет улучшенные характеристики, поддерживает AI. Предзаказы открыты за $450, отправка в 2025 году. Интерес вызвал $70 млн дохода и рост цены на SOL. Время покажет успешность внедрения криптовалют. 📱💰🚀
Просмотреть
Реализация смарт-контрактов на платформе XRP Ledger: пошаговый подход
Реализация смарт-контрактов на платформе XRP Ledger: пошаговый подход
Обзор: Гендир XRPL Шварц поддерживает осторожную интеграцию смарт-контрактов, недавний пост оценивает программные возможности, способствующие использованию в реальном мире. Подчеркивает постепенное увеличение доверия. Развитие XRPL EVM sidechain предполагает дополнительное пространство для смарт-контрактов на платформе. 🚀🔗 #XRPL #смартконтракты
Просмотреть