Криптовалютний ринок упав на 6%: глобальна капіталізація, Bitcoin та Ethereum.

Криптовалютний ринок упав на 6%: глобальна капіталізація, Bitcoin та Ethereum.

Bitcoin занурюється до рівня $59,000, оскільки глобальна капіталізація криптовалют впала на 6%

Крипторинок знову знищив всі прибутки з останніх декількох днів, оскільки Bitcoin впав до рівня $59,000 на фоні зниження загальної капіталізації криптовалют.

Bitcoin, який показував позитивну динаміку, знову досягнувши рівня $63,000 вчора, втратив всі свої прибутки за останні 24 години. BTC впав до рівня $58,000, перш ніж піднявся до своєї поточної ціни понад $59,000.

Ефір, з іншого боку, втратив 8% своєї вартості протягом цього періоду. ETH перейшов з 24-годинною максимальною вартістю $2,700 до рівня $2,400. Глобальна капіталізація криптовалют втратила 6%

У цілому криптовалютний ринок зазнав турбулентного удару, з 6% зниженням зафіксованим за останні 24 години за даними CoinMarketCap. Ця різанина також спричинила реєстрацію однозначних втрат серед топ-20 альткойнів.

Навіть не дивлячись на те, що токени штучного інтелекту продовжують зростати в очікуванні звіту про прибуток за другий квартал від Nvidia, ринковий крах відтягнув їх за собою, стираючи прибуток з останніх декількох днів.

Дані від Coinglass також показують, що загальна ліквідація криптовалют перевищила $320 мільйонів за останні 24 години. Понад 87,700 трейдерів було ліквідовано, з найбільшою одноразовою ліквідацією на $12.67 млн. Однак, точна причина розпродажу та втрати вартості залишається невідомою.

Цікаво, що серед загального краху, нові мем-монети DOGS, популярний мем-монета Solana POPCAT, та навіть Toncoin торгуються в плюсі. DOGS та POPCAT зросли на 2%, в той час як TON перебуває навколо $5.3 з приростом у 1%. Джерело: CoinMarketCap

Toncoin стрімко впав на понад 21%, після того як засновник Telegram Павло Дуров був заарештований у Франції. Дані від Tonscan також показують, що мережа TON, ймовірно, стикається з перебоями, оскільки мережа не обробляла жодних транзакцій за останні чотири години.

Індекс страху та жадання криптовалют також впав до рівня страху на рівні 30. За альтернативними даними, індекс страху та жадання стояв на рівні 48 у нейтральній позиції учора. Однак емоції та настрої спровокували страх та паніку серед інвесторів, як показують дані.

Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Крипто-шортс теряют $147 млн. Криптовалютный рынок ликвидаций из-за возврата биткоина к $63 000. Биткоин позитивно реагирует на действия ФРС США. Это вызвало сжатие и ликвидацию на $201 млн, преимущественно короткие контракты.📉📈🚀
Просмотреть
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Биткоин и S&P 500 демонстрируют растущую корреляцию, вызванную входом институциональных игроков и снижением ставок ФРС. Биткоин превзошел большинство альткоинов, достигнув $63,000. Ожидается увеличение корреляции из-за ETF и снижения ставок. 🔗📈🚀
Просмотреть
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Цена биткойна преодолевает сопротивление и нацеливается на $65 тыс. Быки поднимают цену, сформировав восходящий тренд. Технические индикаторы в сторону роста. 🚀💰
Просмотреть
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
🔝🌍 США лидируют с $12.16 млрд биткойнов, Великобритания, Бутан и Сальвадор следующие. США активны, Великобритания пассивна, Бутан и Сальвадор часто проводят транзакции. Каждое правительство имеет уникальный подход к управлению своими крипто-активами.
Просмотреть