ДеPIN мережі: роль Helium у розповсюдженні блокчейну

ДеPIN мережі: роль Helium у розповсюдженні блокчейну

Як DePIN-мережі, такі як Helium, роблять блокчейн доступним для мас

Nік Гарсія висвітлює роль DePIN у розповсюдженні користи блокчейну через мережі, такі як Helium та Hivemapper. Децентралізована бездротова мережа Helium набирає популярність, дозволяючи глобальним пристроям підключатися вільно, з великими операторами США, що тестують мережу.

У твіті Ніка Гарсії з Messari було підкреслено його зростаючий оптимізм, щодо того, що DePIN (Децентралізовані фізичні інфраструктурні мережі) візьмуть на себе важливу роль у розповсюдженні технології блокчейну серед громадськості та демонструватимуть, як блокчейни можуть забезпечувати стійку користь. Спостерігається зростаюча віра у те, що DePIN залучить маси і продемонструє, як блокчейни можуть надавати користь в стійкий спосіб.

Візьмемо @helium — понад 500 000 абонентів скористалися мережею через бету Carrier Offload. По мірі прискорення попиту, особливо з…

— Нік Гарсія (@NickDGarcia) 26 серпня 2024 р.

Гарсія зазначив мережу Helium як ідеальний приклад цього потенціалу, вказуючи, що понад 500 000 учасників вже використовували мережу під час бети Carrier Offload.

По мірі того, як технології, такі як HIP 130, які дозволять існуючим точкам доступу WiFi приєднуватися до мережі, розвиватимуться, попит буде збільшуватися, що призведе до більшої покриття та вищої якості. Це ймовірно призведе до розширеного використання великими операторами, демонструючи практичні переваги технології блокчейну.

Крім того, Hivemapper, інший проект DePIN, побудував міцну мережу тисяч картографів, які успішно закартировали 26% доріг світу.

Проект також залучив три з великих бізнесів з картографування як клієнтів, демонструючи вплив DePIN в реальному світі на вирішення актуальних проблем за допомогою криптотехнології.

Висловлювання Гарсії підкреслюють зростаючу актуальність цих децентралізованих мереж у вирішенні практичних складнощів, а також розширення меж того, що може досягти блокчейн щодо цінності та стійкості.

У той же час CNF розкрив, що два великих американських оператори тепер тестують передачу трафіку на децентралізовану бездротову мережу Helium. Цей крок є великим кроком вперед для Helium, чия децентралізована бездротова мережа набирає популярність та дозволяє пристроям по всьому світу вільно підключатися до Інтернету.

Цей крок особливо важливий, оскільки він свідчить про зростаючий попит на Helium серед великих гравців галузі, що може призвести навіть до більшої адопції в найближчому майбутньому.

Крім того, варто зазначити, що Фонд Helium оновив свої перевіряльники IoT та MOBILE, щоб виключити рахування з високосних років з винагород, що свідчить про їхню відданість вдосконаленню та розширенню продуктивності мережі.

Крім того, Telefónica та Nova Labs збільшили кількість Helium Mobile Access Points, драматично збільшуючи покриття в усьому Мексиці, що потенційно зростить адопцію та корисність мережі.

На момент написання Helium`s native token, HNT, торгується по ціні $6.93, що вище на 9.05% за останні 24 години. Це стрімке зростання ціни підвищило HNT до п`ятірки найбільших приростів дня, що свідчить про зростаючу довіру до мережі Helium та її майбутній потенціал.

Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot (+8%) увеличил производительность сети с помощью Agile Coretime, снижая затраты и улучшая эффективность. Обновление Polkadot 2.0 привлекло внимание разработчиков и инвесторов. 🔥🚀 #Polkadot #AgileCoretime
Просмотреть
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представит решение для масштабирования Solana, токен XAND, запуск 20 сентября 2024. Жидкий стейкинг SOL доступен 29 октября 2024. XAND токен запускается тоже 29 октября. Xandeum Labs получил $2,8 млн. 💡🚀 #Solana #XANDEUM
Просмотреть
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Смартфон Солана Сикер интегрирован с блокчейном, имеет улучшенные характеристики, поддерживает AI. Предзаказы открыты за $450, отправка в 2025 году. Интерес вызвал $70 млн дохода и рост цены на SOL. Время покажет успешность внедрения криптовалют. 📱💰🚀
Просмотреть
Реализация смарт-контрактов на платформе XRP Ledger: пошаговый подход
Реализация смарт-контрактов на платформе XRP Ledger: пошаговый подход
Обзор: Гендир XRPL Шварц поддерживает осторожную интеграцию смарт-контрактов, недавний пост оценивает программные возможности, способствующие использованию в реальном мире. Подчеркивает постепенное увеличение доверия. Развитие XRPL EVM sidechain предполагает дополнительное пространство для смарт-контрактов на платформе. 🚀🔗 #XRPL #смартконтракты
Просмотреть