Реакція трейдерів біткоїну після симпозіуму у Джексон-Хоулі

Реакція трейдерів біткоїну після симпозіуму у Джексон-Хоулі

Трейдери біткоїну поділені щодо наближення підйому ціни після симпозіуму у Джексон-Хоулі

Трейдери біткоїну виявляють змішану реакцію на деривативному ринку після економічного симпозіуму у Джексон-Хоулі в п`ятницю, балансуючи оптимізм стосовно майбутніх прибутків з обережністю стосовно темпу можливого ралі.

Ринок помітив збільшення купівлі кол-опцій - ознака того, що трейдери роблять ставку на подальше зростання цін, записала компанія QCP Capital у своїй останній інвестиційній замітці.

Але також було значне продаж кол-опцій на біткоїн зі страйк-ціною в $100,000, особливо для контрактів до березня 2025 року, дані від BasedMoney показують.

Це свідчить про те, що, хоча настрій залишається загалом биковим, трейдери не очікують різкого або негайного ралі, сказала QCP.

Незважаючи на останні прирости ціни біткоїна та етеру, показники волатильності показують зсув до опцій на продаж, відображаючи стурбованість трейдерів стосовно можливих ризиків зниження до жовтня.

Підтверджена волатильність, ключовий показник у торгівлі опціонами, який оцінює майбутні рухи цін, спрямована на продажі, що вказує на значнішу стурбованість стосовно можливих падінь цін, ніж на оптимізм стосовно підйому цін.

Простими словами, навіть враховуючи зростання ціни біткоїна та етеру, більше трейдерів страхуються від можливого зниження, купуючи опціони на продаж.

Опціон на продаж - це тип фінансової угоди, що дає власнику право продати актив за певною ціною протягом певного періоду. Коли трейдери купують опціони на продаж, це зазвичай вказує на те, що вони стурбовані, що ціни можуть падати і вони шукають захисту.

Це йде від пануючого бикового настрою після того, як голова Федеральної резервної системи США Джером Пауелл натякнув, що центральний банк може почати знижувати процентні ставки вже на наступний місяць, і біткоїн відреагував зростанням ціни.

Останнє зростання ціни не супроводжувалося відповідним збільшенням волатильності, сигналізуючи про обережність серед трейдерів, вважає QCP.

Зі зменшенням короткочасної волатильності очікується, що біткоїн залишиться в діапазоні від $62,000 до $67,000 принаймні до жовтня, додала вона.

Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
📈 Биткоин достигает максимума за 25 дней в $64 133, увеличившись на 10,3% благодаря бычьему настроению на фоне снижения процентной ставки ФРС и отчета BlackRock. Вопрос: преодоление отметки в $65 тыс.? 🚀
Просмотреть
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Крипто-шортс теряют $147 млн. Криптовалютный рынок ликвидаций из-за возврата биткоина к $63 000. Биткоин позитивно реагирует на действия ФРС США. Это вызвало сжатие и ликвидацию на $201 млн, преимущественно короткие контракты.📉📈🚀
Просмотреть
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Биткоин и S&P 500 демонстрируют растущую корреляцию, вызванную входом институциональных игроков и снижением ставок ФРС. Биткоин превзошел большинство альткоинов, достигнув $63,000. Ожидается увеличение корреляции из-за ETF и снижения ставок. 🔗📈🚀
Просмотреть
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Цена биткойна преодолевает сопротивление и нацеливается на $65 тыс. Быки поднимают цену, сформировав восходящий тренд. Технические индикаторы в сторону роста. 🚀💰
Просмотреть