Інтеграція Immutable X з Squid: Інновації у галузі веб3 ігор

Інтеграція Immutable X з Squid: Інновації у галузі веб3 ігор

Сквід Інтегрується з Immutable X Passport & Toolkit, що Лідирує в Інноваціях у Галузі Веб3 Ігор

Нещодавно Immutable X об`єднався з Squid, своїм новим стратегічним партнером. З цією інтеграцією користувачі можуть легко обмінювати токени між різними ланцюжками. Ця партнерська угода має на меті стимулювати інновації в галузі веб3 ігор, забезпечуючи найвищий рівень безпеки для користувачів.

Отримайте доступ до Immutable та всього нашого ігрового екосистеми через @squidrouter!

Тепер Squid працює на Immutable Passport та Toolkit.

Immutable zkEVM є одним з найшвидше зростаючих ланцюжків в історії, а Squid тепер надає можливості обміну на ваших пальцях для всіх геймерів. pic.twitter.com/5P7KzUE3eq - Immutable (@Immutable) 26 серпня 2024 р.

Squid є маршрутизатором ліквідності між ланцюжками, що дозволяє будь-якому власнику криптовалютного гаманця обмінювати свої активи між блокчейнами та отримувати доступ до додатків на різних ланцюжках. З Squid обмін токенів між ланцюжками стає максимально зручним і користувацькі ульт대оступним. Це може зекономити ваш час і напругу, знаходячи для вас шлях та об`єднавши кожну необхідну взаємодію в одне клацання. З Squid ви можете отримати доступ до додатків та обмінюватися між ланцюжками менш ніж за 20 секунд: будь-який актив, будь-який ланцюжок, все в один клік.

Імовірно про Цю Інтеграцію Між Squid та Immutable X

Immutable X є рішенням масштабування другого рівня, яке забезпечує інфраструктуру NFT на блокчейні Ethereum. Це провідна платформа для створення веб3 ігор на Ethereum. Маючи мету наповнювати наступне покоління веб3 ігор, Immutable X має на меті поліпшити як досвід користувачів, так і розробників, пропонуючи безперервний геймплей, дуже швидкі транзакції та безкоштовне, повністю вуглецево-нейтральне випуск NFT.

Immutable zkEVM є ігровим ланцюжком, побудованим на Ethereum, який дозволяє розробникам ігор впроваджувати настроювану цифрову власність та механіки Веб3 у свої ігри. Цей розділ містить інформацію про платформу Immutable zkEVM, включаючи її характеристики та конфігурацію блокчейну. Це один із найшвидше зростаючих ланцюжків в історії, а Squid тепер надає можливості обміну на ваших пальцях для всіх геймерів.

Із Squid на борту, користувачі Immutable X можуть: Обмін між ланцюжками: користувачі можуть безперервно обмінювати токени між різними ланцюжками. Місто: Користувачі можуть мостити токени між ланцюжками з безпекою та швидкістю. Купівля NFT між ланцюжками: З використанням Squid`s Buy Widget купуйте NFT на майданчиках, використовуючи будь-який актив.

З іншого боку, Squid також принесе кілька варіантів використання для розробників: Взаємодії між ланцюжками контрактів: Дозвольте користувачам вашого продукту взаємодіяти та вступати з будь-якого підтримуваного ланцюжка. Покупки активів між ланцюжками: Користувачі можуть купувати NFT або активи з будь-якого ланцюжка. Стейкінг між ланцюжками: Дозвольте користувачам стейкати на ваш протокол з будь-якого ланцюжка. Багато-ланцюжковий розвиток: Увімкніть багато-ланцюжковий GameFi або DeFi, інтегруючи попередні та після контрактні хуки для взаємодій між ланцюжками.

Наостанок, ця партнерська угода спрямована на збільшення прийняття веб3, одночасно інновуюючи.

Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть
Новая служба удаленного вызова процедур блокчейна Google Cloud
Новая служба удаленного вызова процедур блокчейна Google Cloud
Google Cloud представил новую службу удаленного вызова процедур блокчейна для web-разработчиков, упрощая взаимодействие с данными Ethereum. Совместима с JSON-RPC, обеспечивает быстрые ответы и бесплатный уровень до 100 запросов в секунду. 🔥🌐 #GoogleCloud #блокчейн
Просмотреть