Нейтральний настрій торговців Bitcoin після симпозіуму у Джексон-Хоул

Нейтральний настрій торговців Bitcoin після симпозіуму у Джексон-Хоул

Торговці Bitcoin розділені стосовно передбачуваного зростання цін в найближчий час після симпозіуму у Джексон-Хоул.

Торговці Bitcoin виявляють змішану реакцію на деривативному ринку після економічного симпозіуму у Джексон-Хоул у п`ятницю, збалансовуючи оптимізм стосовно майбутніх прибутків з обережністю щодо темпів можливого ралі.

Ринок побачив збільшення покупки колірних спредів — ознака того, що торговці роблять ставки на подальше зростання цін, пише QCP Capital у своїй останній інвестиційній ноті.

Однак було також значне продаж колорних опціонів Bitcoin з ціновою вартістю в $100,000, особливо для контрактів, що поширюються до березня 2025 року, дані з BasedMoney показують.

Це свідчить про те, що хоча настрій загалом лишається биковим, торговці не очікують різкого чи негайного підйому ціни, вважає QCP.

Незважаючи на недавні прирости в Bitcoin та Ethereum, індикатори волатильності показують зсув у бік колорних опціонів, відображаючи стурбованість торговців щодо можливих ризиків зниження цін протягом жовтня.

Підсвідома волатильність, ключовий показник в опціональній торгівлі, який оцінює майбутні рухи цін, нахиляється до колорних опціонів, вказуючи на більш значущу стурбованість стосовно можливих падінь цін, ніж оптимізм щодо зростання ціни.

Простими словами, навіть незважаючи на те, що Bitcoin та Ethereum зростають, більше торговців обертаються від можливого зниження, купуючи колорні опціони.

Колорний опціон — це тип фінансової угоди, що надає власникові право продати актив за певною ціною протягом певного періоду. Коли торговці купують колорні опціони, це зазвичай вказує на те, що вони стурбовані, що ціни можуть падати і вони шукають захисту.

Це відбувається на тлі преобладного бикового настрою після натяків голови Федеральної резервної системи США Джерома Пауелла на те, що центральний банк може почати зменшувати відсоткові ставки вже наступного місяця, і Bitcoin відповів зростанням ціни.

Недавній приріст цін не був супроводжений відповідним збільшенням волатильності, що свідчить про обережність серед торговців, підкреслив QCP.

Зі зменшенням короткострокової волатильності очікується, що Bitcoin залишиться в діапазоні від $62,000 до $67,000 принаймні до жовтня, додав він.

Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Крипто-шортс теряют $147 млн. Криптовалютный рынок ликвидаций из-за возврата биткоина к $63 000. Биткоин позитивно реагирует на действия ФРС США. Это вызвало сжатие и ликвидацию на $201 млн, преимущественно короткие контракты.📉📈🚀
Просмотреть
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Биткоин и S&P 500 демонстрируют растущую корреляцию, вызванную входом институциональных игроков и снижением ставок ФРС. Биткоин превзошел большинство альткоинов, достигнув $63,000. Ожидается увеличение корреляции из-за ETF и снижения ставок. 🔗📈🚀
Просмотреть
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Цена биткойна преодолевает сопротивление и нацеливается на $65 тыс. Быки поднимают цену, сформировав восходящий тренд. Технические индикаторы в сторону роста. 🚀💰
Просмотреть
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
🔝🌍 США лидируют с $12.16 млрд биткойнов, Великобритания, Бутан и Сальвадор следующие. США активны, Великобритания пассивна, Бутан и Сальвадор часто проводят транзакции. Каждое правительство имеет уникальный подход к управлению своими крипто-активами.
Просмотреть