Каліфорнія: Фейк про Прийняття Біткоїну

Каліфорнія: Фейк про Прийняття Біткоїну

Ні, Каліфорнія не прийняла біткоїн

У суботньому новинному ефірі на X та YouTube від BitcoinNews.com заявили, що п`ята за величиною економіка у світі прийняла біткоїн. Цього не сталося.

Заголовок прямої трансляції та більша частина коментарів навмисно навіяли думку, що Каліфорнія якось тільки що `прийняла` біткоїн, як і інші уряди, наприклад, Ель-Сальвадор. Багато хто був обдурений.

Трансляція маніпулятивно натякала на те, що місто Санта-Моніка зробило оголошення, що позначало на те, що вся держава Каліфорнія – яка є п`ятою за величиною економікою у світі за деякими показниками – `прийняла` біткоїн.

Читати далі: Знову фейк! Цього разу – Камала Харріс та `нереалізовані криптовигоди`

Ні, це не так. Каліфорнія не змінила жодної політики щодо біткоїну на вихідних. Фактично те, що сталося – 10 липня одне місто в Каліфорнії відкрило офіс у партнерстві з неприбутковою фондом. Цей офіс називається Bitcoin Office Санта-Моніки. Місто виділило $0 на це у бюджеті. Скріншот оголошення від міста Санта-Моніка.

Це все, що сталося. Місто відкрило офіс шість тижнів тому і виділило на це у бюджеті $0.

На цій так званій `новині` BitcoinNews.com одночасно транслював заголовок у суботу, заявляючи, що п`ята за величиною економіка у світі прийняла біткоїн. Будь ласка, будь ласка, хтось ще прийме біткоїн?

Протягом років біткоїністи відчували велике бажання дізнатися про інший уряд, окрім Ель-Сальвадору, який би прийняв біткоїн. Незважаючи на їхні щирі зусилля і цілковиті організації, присвячені ухваленню біткоїну державами, жодна інша країна не легалізувала біткоїн як законний засіб платежу.

Узагалі, центральна африканська республіка на мить здавалося, що вона може бути другою країною, що прийняла біткоїн, але потім скасувала своє рішення. Взагалі, її початкове оголошення було більше про свою власну Ініціальну публічну пропозицію (ICO) Sango, яка була невдахою.

Узагалі кажучи, фейкові новини все швидше поширюються в останні місяці на X Ілона Маска, оскільки зменшені штати, дешеві інструменти штучного інтелекту та зміна соціальних норм стали публікацію частково правдивих заголовків більш популярними.

Згадаймо, що цього місяця Protos вже покривала фейкові новини про політику Демократичної партії, фейковий реліз від Бюро ув`язнення, фейковий податок на нереалізовані капіталовкладення, фейкове призначення Гарі Ґенслера на посаду міністра скарбниці США та теорію змови, що Solana є активом ЦРУ.

Як завжди, Protos буде продовжувати відстежувати неправдиві новини, що впливають на аудиторію криптовалют.

Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
📈 Биткоин достигает максимума за 25 дней в $64 133, увеличившись на 10,3% благодаря бычьему настроению на фоне снижения процентной ставки ФРС и отчета BlackRock. Вопрос: преодоление отметки в $65 тыс.? 🚀
Просмотреть
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Крипто-шортс теряют $147 млн. Криптовалютный рынок ликвидаций из-за возврата биткоина к $63 000. Биткоин позитивно реагирует на действия ФРС США. Это вызвало сжатие и ликвидацию на $201 млн, преимущественно короткие контракты.📉📈🚀
Просмотреть
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Биткоин и S&P 500 демонстрируют растущую корреляцию, вызванную входом институциональных игроков и снижением ставок ФРС. Биткоин превзошел большинство альткоинов, достигнув $63,000. Ожидается увеличение корреляции из-за ETF и снижения ставок. 🔗📈🚀
Просмотреть
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Цена биткойна преодолевает сопротивление и нацеливается на $65 тыс. Быки поднимают цену, сформировав восходящий тренд. Технические индикаторы в сторону роста. 🚀💰
Просмотреть