Прогнози ціни Bitcoin: 143 000 USD

Прогнози ціни Bitcoin: 143 000 USD

Аналітики очікують, що п`ята хвиля Елліота допоможе Bitcoin перевищити позначку у $143 000 у зв`язку з биковими тенденціями після халвінгу.

За даними двох провідних ринкових аналітиків, Bitcoin зараз перебуває в критичній фазі, яка може призвести до стрімкого зростання його ціни до нових піків.

Мікібул, аналітик крипторинку, нещодавно прокоментував, що Bitcoin входить у свою п`яту і останню хвилю Елліота, що може допомогти високій його ціні. В той же час, Койнво, інший шанований аналітик, використовував історичні тенденції халвінгу для прогнозування схожих цільових цін.

Аналіз хвилі Елліота BTC

Мікібул представив свій аналіз у нещодавньому дописі на Ікс. За його словами, Bitcoin зараз перебуває на порозі п`ятої хвилі, яку часто вважають останньою хвилею у підйомних теоріях хвиль Елліота.

Супровідна діаграма показує подорож Bitcoin через попередні чотири хвилі. Зокрема, BTC розпочав третю хвилю у четвертому кварталі 2022 року після падіння до циклічного мінімуму на рівні $ 15 000. Третя хвиля дозволила йому відновити втрати 2022 року, завершившись на історичному максимумі у $73K у березні цього року.

Після історичного максимуму у $73K, Bitcoin зустрічає корекцію, що є четвертою хвилею. Протягом цієї четвертої хвилі ціна трохи відступила, і тепер Bitcoin зменшився на 13% від історичного піку. Однак ця фаза тепер близька до завершення, і BTC на порозі входження у п`яту хвилу.

Мікібул визначив дві основні цілі ціни для Bitcoin під час цієї останньої хвилі. Перша ціль становить $ 95 000, на основі рівня розширення Фібоначчі 1,618.

Тим часом, друга, більш амбітна ціль - $ 143 000, на основі рівня розширення Фібоначчі 2,618. Якщо Bitcoin буде дотримуватися цієї схеми, він може пережити значний ріст вартості, завершуючи п`яту хвилю.

Аналіз тенденцій халвінгу Bitcoin

Підтримуючи цей оптимістичний погляд, Койнво проаналізував історичні тенденції халвінгу Bitcoin. У своєму звіті аналітик висвітлив відсоткові виграші, спостережені між кожним циклом халвінгу, показуючи стійкий патерн погіршення вигод.

Після першого халвінгу Bitcoin побачив вражаючий приріст у 9 483%, за яким слідував приріст у 2 975% після другого халвінгу. Тим часом, зростання після третього халвінгу було більш скромним на 702%.

Особливо варто зазначити, що, застосовуючи тенденцію до погіршення вигод, Койнво прогнозує, що Bitcoin може побачити приріст у 124% після четвертого і останнього халвінгу, що може підняти його ціну приблизно до $143 881.

Збіг цих двох аналізів надзвичайно важливий. Як Мікібул, так і Койнво, використовуючи абсолютно різні методики, приходять до схожої цільової ціни для Bitcoin: близько $143 000. Якщо Bitcoin дійсно увійде у свою п`яту хвилю Елліота, як це пропонує Мікібул, це узгодиться з аналізом тенденції халвінгу Койнво.

Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Крипто-шортс теряют $147 млн. Криптовалютный рынок ликвидаций из-за возврата биткоина к $63 000. Биткоин позитивно реагирует на действия ФРС США. Это вызвало сжатие и ликвидацию на $201 млн, преимущественно короткие контракты.📉📈🚀
Просмотреть
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Биткоин и S&P 500 демонстрируют растущую корреляцию, вызванную входом институциональных игроков и снижением ставок ФРС. Биткоин превзошел большинство альткоинов, достигнув $63,000. Ожидается увеличение корреляции из-за ETF и снижения ставок. 🔗📈🚀
Просмотреть
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Цена биткойна преодолевает сопротивление и нацеливается на $65 тыс. Быки поднимают цену, сформировав восходящий тренд. Технические индикаторы в сторону роста. 🚀💰
Просмотреть
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
🔝🌍 США лидируют с $12.16 млрд биткойнов, Великобритания, Бутан и Сальвадор следующие. США активны, Великобритания пассивна, Бутан и Сальвадор часто проводят транзакции. Каждое правительство имеет уникальный подход к управлению своими крипто-активами.
Просмотреть