Назва статті: Cardano - танк-Ламбо з найбільш безпечним та швидким блокчейном

Назва статті: Cardano - танк-Ламбо з найбільш безпечним та швидким блокчейном

Засновник Cardano говорить, `Cardano не падає - воно побудовано як танк, але воно швидке, як Ламбо.`

Засновник Cardano Чарльз Хоскінсон зробив сміливу заяву на конференції Rare Evo 2024, підкреслюючи стійкість та швидкість блокчейну Cardano.

Під час своєї виступу, Хоскінсон підкреслив міцність архітектури Cardano, яка розвивалася протягом останніх кількох років, стверджуючи, що мережа стала надто міцною, щоб зламатися. Він порівняв міцність Cardano з навіть незнищувальним бронетранспортером.

`Cardano не падає - воно побудовано як танк, але тепер воно швидке, тому це Ламбо-танк,` - заявив Хоскінсон.

Аналогія засновника про `Ламбо-танк` відображає подвійну увагу Cardano до безпеки та швидкості. На відміну від багатьох блокчейнів, які жертвують одне для іншого, Cardano постійно працював над покращенням своїх можливостей, не компрометуючи своїх основних принципів.

Однозначно, заява Хоскінсона підкреслює зобов`язання Cardano надавати безпечний, надійний, високопродуктивний блокчейн. Протягом останніх семи років Cardano зберіг стійку репутацію стабільності та часу роботи, заслуживши собі репутацію однієї з найміцніших мереж в галузі.

Розпізнавши потребу у швидкості та ефективності, Cardano внесло кілька технічних оновлень, таких як платформа для смарт-контрактів Plutus V3 та Hydra - рішення для масштабування другого рівня, призначене для збільшення обсягу транзакцій.

Ці інновації спрямовані на те, щоб Cardano був не лише однією з найбільш безпечних блокчейнів, але й однією з найшвидших.

Однією з ключових особливостей виступу Хоскінсона була демонстрація можливостей Hydra. Команда продемонструвала потенціал Hydra, запускаючи класичну гру `Doom` в мережі, досягаючи 35 кадрів на секунду, при цьому кожен кадр оброблявся як транзакція.

Ця демонстрація довела, що Hydra може обробляти приблизно мільйон транзакцій на секунду з 30 000 одночасними гравцями, підкреслюючи величезну масштабованість, досяжну зараз для Cardano.

Крім того, Хоскінсон розкрив, що на майбутньому Саміті Cardano в Дубаї відбудеться матч `Doom`, де учасники змагатимуться за приз у розмірі 100 000 доларів у стейблкоіні USDM, стійкою монетою Cardano.

Ця подія має продемонструвати масштабованість та потужність Hydra, разом з іншими одночасними рішеннями для масштабування, такими як ролапи та ZK складки, які досліджуються за допомогою Plutus V3.

Під час виступу Хоскінсон також згадав про успішний розвиток Ouroboros, консенсус-алгоритму Cardano, який був удосконалений для вирішення блокчейн трилеми безпеки, масштабованості та децентралізації.

Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Jump представил новый валидатор Frankendancer на Solana. Он увеличивает производительность блокчейна. Планы на два независимых валидатора призваны обеспечить надежность и преимущество в производительности. Firedancer, следующий за Frankendancer, уже на тестовой сети. 🚀
Просмотреть
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot (+8%) увеличил производительность сети с помощью Agile Coretime, снижая затраты и улучшая эффективность. Обновление Polkadot 2.0 привлекло внимание разработчиков и инвесторов. 🔥🚀 #Polkadot #AgileCoretime
Просмотреть
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представит решение для масштабирования Solana, токен XAND, запуск 20 сентября 2024. Жидкий стейкинг SOL доступен 29 октября 2024. XAND токен запускается тоже 29 октября. Xandeum Labs получил $2,8 млн. 💡🚀 #Solana #XANDEUM
Просмотреть
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Смартфон Солана Сикер интегрирован с блокчейном, имеет улучшенные характеристики, поддерживает AI. Предзаказы открыты за $450, отправка в 2025 году. Интерес вызвал $70 млн дохода и рост цены на SOL. Время покажет успешность внедрения криптовалют. 📱💰🚀
Просмотреть