Відміна планів Російської біржі щодо торгівлі криптовалютами

Відміна планів Російської біржі щодо торгівлі криптовалютами

Біржа Росії відкидає плани з торгівлі криптовалютами серед національного тиску на державні платформи

Біржа Санкт-Петербурга та Москви (Російська біржа) відкидає останні повідомлення про те, що вона готується до запуску державної платформи для торгівлі криптовалютами. Раніше цього тижня ходили чутки, що як Санкт-Петербурзька, так і Московська біржі планують ввести криптослужби. Однак Валютна біржа Санкт-Петербурга уточнила, що у неї немає таких планів і вона залишається сфокусованою на своїх існуючих фінансових продуктах і послугах на грошових та фондових ринках.

Офіційне заявлення гласить: `Повідомлення, що з`явилося в кількох ЗМІ, про те, що Валютна біржа Санкт-Петербурга планує стати однією з платформ для торгівлі криптоактивами, не є правдивими. Наша затверджена стратегія розвитку спрямована на розвиток власних продуктів і послуг на грошових та фондових ринках. Вони не включають надання будь-яких послуг, пов`язаних з криптовалютами`.

Незважаючи на це заперечення, серед високопоставлених російських посадовців йде значна дискусія про створення державної криптобіржі. Це відбувається на тлі нових законів, які набудуть чинності 1 вересня і легалізують промисловий криптомайнінг та дозволять використовувати криптовалюту для міжнародної торгівлі.

У зв`язку з цими подіями Валютна біржа Санкт-Петербурга опублікувала вакансію для спеціаліста з протидії відмиванню грошей (AML) з експертизою в галузі цифрових активів та криптовалют, що свідчить про певний інтерес до сектору.

Тим часом, інші регіони в Росії досліджують можливість запуску власних криптобірж. У Республіці Татарстан повідомляється, що цифрова платформа для національної криптобіржі готова до запуску, підтримувана Міністерством цифрового розвитку. Ця біржа, під назвою Татарстанська національна криптобіржа, спрямована на контроль криптовалютних трансакцій в межах Росії, забезпечуючи прозорість та належне оподаткування.

Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Nemo Latam открывает физические офисы в Перу для покупки Bitcoin лицом к лицу, улучшая доступность и доверие к криптовалютам. Это помогает разнообразию и включению в отрасли. Перу показывает высокий интерес к криптовалютам, становясь топ-50 страной по их принятию. 🔥🪙
Просмотреть